2777
2789
عنوان

پسری که مناسبت ها برات حرکتی نمیزنه و کادو نمیگیره‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 73 پست
منکه تا ناراحت میشدم خودش میفهمیدنمیدونم طرف تو چطوره ولی خودتو گول نزن بگو مردا فلاننمردا هرجور خود ...

من اخه اشتباهم این بود همون شب ناراحت نشدم میخوام ی فلش بک بزنم چی بگم خوبه؟

مجردم دگ منظورم اینه جایی ببینم قدرمو نمیدونن خودم سریعا کات میکنم هیچوقت منت کسیو نمیکشم حالا چجور ...

منظورم اینه که میدونی مردها مزخرفن چرا میخای ازدواج کنی ودردسربکشی

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بیشعورتر از چیزی ک فکر کنینمیدونم چ گناهی انجام دادم این نصیبم شد هر کار بدم بیاد میکنه هرکار خ ...

ای خدا چقد مردا بدن شایدم مرد خوب نصیب ما نشد کلا دارم پشیمون میشم از ازدواج کردن

ای خدا چقد مردا بدن شایدم مرد خوب نصیب ما نشد کلا دارم پشیمون میشم از ازدواج کردن

قصدم پشیمونی شما نبود

من کلا با دوستی مخالفم بخصوص دوستی که خیلی راحت بود ..

اما برا ازدواج بهت از تجربه خودم میگم خیلی رفتاررطرف مهمه چه طرز فکری داره راجعبه دوست فامیل همکار ببین چطوره 

تحقیر میکنه دیگران یا نه مهمترین علامت خودشیفته ها تحقیر و توهین ووعمدا بی توجهی کردن هستش

من مثلا ۱۰۰بار ب شوهرم میگم خواهشا فلان کار نکن باز عمدا انجامش میده..دیگ من بچه دارم تحملش میکنم از اونورم ب روح روانم میرسم برام مهم نیست دیگه رفتاراش اصلا توقع ازش ندارم از بس بی معرفت و بدجنسه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اتفاقا بهش گفتم بیا بریم مشاوره قبول کرده من اصلا اهل ازدواج نبودم خیلی ریسکه بنظرم رو اینم صد مطمئن ...

کلا ازدواج ریسکه و هیچوقت صد نمیشه حتی با مشاوره بنظرم شما اول رو خودت کارکن  بلوغ هیجانیتون بیشتره تا بلوغ فکری مثل اوایل خودم هستید برای همسر اولم همین بودم هیچوقت هم نتونستم خواسته هامو بگم تو نامزدی مناسبتهای عاشقانه رو من اول بودم اون جز تولد هیچ نمیگم اینا زندگی رو میسازه یا خراب میکنه منظورم نداشتن بلوغ کافی تو همه چیز بود 

کلا ازدواج ریسکه و هیچوقت صد نمیشه حتی با مشاوره بنظرم شما اول رو خودت کارکن بلوغ هیجانیتون بیشتره ...

الان میگی من خواسته هامو از مناسبت ها رک بگم بهش مثل خودش؟

الان میگی من خواسته هامو از مناسبت ها رک بگم بهش مثل خودش؟

پس چطوری تورو بشناسه

باید خط قرمزها خواسته ها روحیات همه رو بگی بدونه چیکاره اس گاهی از ندونستنه بدونه و بخواد براش مهم بشه تااخر یادشه گاهی کلا تو ذاتش نیست اولش شاید یادش باشه بعدها ول میکنه نمیدونم چطوری متوجهش بشی که میگم برو مشاوره البته خودتم خیلی کارداری یا ساده ای یا بلوغ فکری نداری یا ازدواج رو زیادی رومانتیک میبینی 

اخه ی اقایی از تجربه خواستگاریش برامون تعریف میکرد که دختره میگفت هر روز باید با گل رز ابی بیایی خونه تمام مناسبتها فلان کنی همه به اون گل رز خندیدیم گفتیم بهتر که نگرفتی میگم شمام اینطوری باشی هیچکسی نمیگیرتت خخخخ 

ولی ی نصیحت ازدواج عاقلانه و زندگی عاشقانه به این رعایت مناسبتها نیست درجه انسانیت و سلامت روان و خیلی چیزهای دیگه رو بسنج