2777
2789

هان هالوین و ربطی به ما داره!!!

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان ساعت از دوازده گذشته و شب تولدتهپس مبارک باشه

مچکرم عزیزم🥰😍و کارایی که میکنم چند شب قبلش پتو و فیلمای ژانر تخیلی ترسناک هری پاتر و ارباب حلقه اینا و ونزدی و ترسناک و اون شبم تم هالووین و امسال آرایش هالووینم زیاد بود اینستا میخوام انجام بدم😁😃ولی سال دیگه برم خونه خودم قطعا یه هفته قبلش تم خونه هالووین میکنم و کلی خوراکی هالووینی

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تولدم امروز بود یعنی دو روز قبل هالووین. معمولا تولدمو با تم هالووین میگیرم. امروزم همینکارو کردم

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

بلههههههههه نه برا چسی ولی کلا جشنای پاییزی و زمستونی اونطرفیا دوس دارم چون عاشق پاییزم 🥰😍و تولدم ...

برگام دقیقا منم

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

برگام دقیقا منم

تولدت مبارک عزیزمممم😂😁اتفاقا تا الانم داشتم اصیل هارو میدیدم😎

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مرسی مهربوووووونم 🥺جز شماها فعلا کسی بهم تبریک‌نگفته ظاهرا تا نیان بخورن شعور تبریک ندارن🥲😏

تولدت مبارک عزیزمممم😂😁اتفاقا تا الانم داشتم اصیل هارو میدیدم😎

منم یکی از کتابای آر ال استاین رو گرفتم

بچه بودنی عاشقشون بودم. امروز خوندمش

مرسی تولد توئم مبارک✨

چجوری جشن بگیریم؟!بچه ها میان دم خونه که بهشون شکلات بدیم؟همسن و سال هامون دور هم جمع میشن و پارتی م ...

مشکل کنم همینه و چون هیچ کدوم نیست 

مجبورم به همون فیلم ترسناک یا کتاب اکتفا کنم

مشکل کنم همینه و چون هیچ کدوم نیست مجبورم به همون فیلم ترسناک یا کتاب اکتفا کنم

کدو تنبل درست کن

یه آرایش ترسناک بکن اگه خواستی لباسای یه کاراکتر هم بگیر کاسپلی کن

کیک یا خوراکی درست کن روشو اون مدلی تزیین کن

من اینکارارو کردم

میگن امار ازار خانمها درمترو ۵۰ درصد زیاد شده چرا؟ایابهترنیست واگن هارو واسه خانما جداکنن؟

وقتی چند تا از اون ادما رو خوب تنبیه کنن و خبرش رو هم بخش کنن این آمار کمتر و کمتر میشه و قانون عملی میشه