2777
2789
عنوان

کدوم فا ل همیشه براتون درست درمیاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معذرت نمیخوادالبته اکثرا حرف بدی نمیگه فقط صداش بلند میکنه

درکل عزیزم این شخص موقری هست ولی عیب های داره امیدوارم تقدیرت بسیار درخشان باشه

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

درکل عزیزم این شخص موقری هست ولی عیب های داره امیدوارم تقدیرت بسیار درخشان باشه

تو رابطه و ازدواج بهم ارزش و الویت میده یا نه؟ باهام چجور رفتار میکنه؟ باهاش خوشبخت میشم یا نه؟ ولم میکنه میره با یکی دیگه یا نه؟

لطفا میگی تورو خدااا🥺❤️🙏🏻

سلام خداخیرت بده برام میگیری؟نیت کردم اسمم ساحل

پاسور  

عشق و احساس: یه رابطه یا احساسی در دلش پررنگ میشه؛ ممکنه کسی بهش فکر کنه یا خودش دل‌بسته بشه. ولی باید از شتاب‌زدگی پرهیز کنه، چون یه نفر هنوز کاملاً صادق نیست. اگر صبر کنه، عشق واقعی خودش رو نشون میده.

کار و مالی: یه موقعیت کاری یا خبر پولی داره نزدیک میشه، شاید از راهی که انتظارش نداره. اگه پشتکار داشته باشه، به نفعشه.

کلی و روحی: کمی خسته و گیجه اما مسیرش داره رو به روشنایی میره. کارت‌ها می‌گن انرژی مثبتی داره که می‌تونه چیزهای قشنگی جذب کنه، فقط نباید ناامید بشه.

.

میشه برای منم بگیری ساناز

پاسور برای ساناز

عشق: نشون از دلتنگی و فکر و خیال زیاد داره. یه نفر از گذشته هنوز تو دلشه یا قراره دوباره پیامی ازش برسه. احساسش پاکه ولی باید از دلخوری‌ها بگذره تا عشق دوباره جون بگیره.

کار و مالی: ممکنه تغییر یا تصمیم جدیدی پیش بیاد، مثل جابه‌جایی، خرید، یا شروع تازه. پول یا کمک کوچیکی هم در راهه که گره‌ای باز می‌کنه.

کلی و روحی: دلش پر از انرژی لطیف و احساسه، اما گاهی غصه گذشته‌ها مانع شادی میشه. اگه خودش رو باور کنه، خوشبختی نزدیکه.

تو رابطه و ازدواج بهم ارزش و الویت میده یا نه؟ باهام چجور رفتار میکنه؟ باهاش خوشبخت میشم یا نه؟ ولم ...

عزیزم دیگه اندازه‌ تا ف. ال و سرکتاب برات گفتم 🫠

عزیزم دیگه اندازه‌ تا ف. ال و سرکتاب برات گفتم 🫠

یعنی اطلاعات دیگه ای نداری بگی؟🥺

هر چی اطلاعات راجبش یا رابطمون میدونی لطفا بگو🙏🏻❤️

چن ماهه درگیر بودم🥲

یعنی اطلاعات دیگه ای نداری بگی؟🥺هر چی اطلاعات راجبش یا رابطمون میدونی لطفا بگو🙏🏻❤️چن ماهه درگیر ب ...

چیزای که تونستم گفتم 

خودت مشغول کن فیلم بیرون اکانت هاش چک نکن عکسی داری حذف کن 

چندسالته؟

چیزای که تونستم گفتم خودت مشغول کن فیلم بیرون اکانت هاش چک نکن عکسی داری حذف کن چندسالته؟

۲۳ اونم چن ماه ازم بزرگتره

گفتی به نفعم نیس باهاش باشم. یعنی اگه ازدواج صورت بگیره، بهم ارزش نمیده و خوشبخت نمیشم؟

دوسش دارم خب اون اندازه ای که براش ارزش میدم ارزش نمیده یا فقط نشون نمیده ناز میکنه؟

۲۳ اونم چن ماه ازم بزرگترهگفتی به نفعم نیس باهاش باشم. یعنی اگه ازدواج صورت بگیره، بهم ارزش نمیده و ...

اون هنوز معتقده برای ازدواج زوده 

نمیدونم چطوری بگم ولی احتمال اینده داشتنون کمه

اون هنوز معتقده برای ازدواج زوده نمیدونم چطوری بگم ولی احتمال اینده داشتنون کمه

توضیح میدی چرا احتمالش کمه؟

همه حرفایی که گفتی درست بودن🥺

میشه بگی اگه ازدواج صورت بگیره هم ارزش میده یا نه؟ خوشبخت میشم؟