2777
2789
عنوان

من دلم پيش كسى ديگس😔قضاوتم نكنيد

501 بازدید | 30 پست

من با ى نفر ديگه عقد كردم وقتى با عشقم قهر بوديم (ميدونم كار احمقانه اى كردم )دو تفاوت دارن اونى كه من عاشقشم وضع مالى خوبى نداره ولى علاقع شديدى بهش دارم اما با اينى كه هستم وضع مالى بسيار عالى داره از خونه بگير تا ماشين خارجى و.....سفرهاى خارجى يا هرچى 

ميخاستم ببينم جدا بشم برم پيش اون بنظرتون پشيمان ميشم 

الان من از لحاظ مالى كوچكترين دغدغه اى و كمبودى ندارم 

بلاخره یا پول یا عشق باید یکیو انتخاب کنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خوشی نزنه زیر دلت.. از رفاه و ارامشت لذت ببر تا توی بدبختی و نداری غرق نشی تازه طلاق بگیری از کجا مطمئنی خونواده پسر راضی میشن برا پسرشون بگیرنت؟؟؟ الکی از اینجا مونده و از اونجا رونده نشی

بشین سرجات بابا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

اسی گشنگی بکشی عاشقی یادت می‌ره 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

فراموش کن اون قبلی رو 

متاسفانه یا خوشبختانه پول همه چیزه 

شاید با اون اولی بری زیر سقف ببینی نه پول داره نه اخلاق اونوقت میخوای چیکار کنی

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

تو طعم داشتن رو چشیدی یه هفته با عشقت بدون داشته ها باشی عشق یادت میره

جه عشقی ادما باید به هم حرمت داشته باشن نه عشق

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

هیچکدوم از دوتا معیاری که گفتی به تنهایی کافی نیست عزیزم

نه صرفا دوست داشتن اون فرد کافیه و نه پوله همسر فعلیت

باید بقیه معیارهارو هم درنظربگیر و بررسی کنی و اینو هم گوشه ی ذهنت داشته باشی که شاید بعدازجداییت اون پارتنر سابقت دیگه تورو نخواد

رابطه ی فعلیت هم اگر اون علاقه ی قبلی حل و فصل نشه نتیجه ی خوبی نخواهد داشت پس حتما به یه مشاور یاروانشناس کاربلد و حرفه ای مراجعه کن و یه تصمیم درست بگیر💖