2777
2789
عنوان

جاری بیشرفم چیزی ک هوس کرده بودم نداد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 40 پست

منم خوج میخام الان از اونا که تو آب نمک میذارن🙂‍↔️

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خریدنی نیست بتونی بخری حتما جاهای دیگه هم داره از اونا

چند جا خریدم اصلا خب دیگه بحث هوس هم نیست اما ناراحت شدم در کل  

من بابام هر وقت برام زیاد زیاد چیزی میاره میگم میمونه خراب میشه بهشون میدم از خرمالو گرفته تا هندونه و خیار 

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من بودم اصلا از جاری چیزی نمیخواستم باز اگه برای خواهرشوهرت بود و شوهرت میگفت یه چیزی ولی وقتی فروخت ...

من مستقیم نگفتم ، فقط همینجوری حرف هوس شد گفتم آره اینو هوس کردم و فلان 

😂😂میگم جاریم چند تا دونه از اون چند کیسه ک چیده رو برات جدا کنه بزارع تو آب نمک

اون گدا خسیس به زن باردار نداد بمن میده؟🤣

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من فقط برام‌ جالبه چه خانواده توداری هستنیکی باغ اون یکیُ خریده بعد بقیه نفهمیدن

کلا خانواده شوهرم کم حرفن، مثلا دوتا خواهر شوهرم یکی تا۵ ماهم میدونستم که باردارم ولی به خواهرش نگفته بود و اون یکی خواهر شوهرم نمیدونست 😐