2777
2789
عنوان

جاری بیشرفم چیزی ک هوس کرده بودم نداد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 40 پست

من وقتی باردار بودم میوه هایی که مادرشوهرم برام میاوردو نمی خوردم

چون اون به طرف می گفت و ممکن بود صاحب میوه تو رودربایستی قبول کرده باشه

تو بارداری تغذیه خیلی مهمه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

خلاصه هم همین دختر خواهر شوهرم برام از جای دیگه آورد هم چند نفر دیگه ، اما باز برام طعم اونو نداشت ت ...

خداییش اسی خودت راضی بچه تو شکمت گلابی ک جاریت با نارضایتی میده بخوره؟ همون بهتر نخوری بعدشم‌ خوج اینا با خود های دیگ چ فرقی می‌کنه 

ولی تو هم‌بلایی ها عالم ادم‌خبردار کردی هوس اینو کردی هی برات میارن من بودم روم‌نمیشد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر عزیزم هر چیزی رو بخور که صاحب مال کاملا راضی باشه

جاری من خیلی با محبته دعوتی و همه چیش ب راهه

ولی دوبار باردار شدم از باغش یدونه میوه هم تعارف نکرد و منم هیج چیزی ازش نخاستم ولی با ذوق و شدت میگف برارخاهرم باردارع فلان و فلان و نگه داشتم الو ووو چی البته من اصلا حسی ب میوه هاش نداشتم😂ولی شوهرم عصبی میشد میگفت انگلر کل باغو من میخورم

هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب

آره واقعا اینو راست میگی

منم الان ۸ماهه باردارم به خاطر بارداریم امسال اصلا نرفتم روستای مادرشوهرم و خوب هرسال تابستونا همه اونجا جمع میشن حالا جاریم هر هفته ۴شنبه میره جمعه میاد شنبه صبح زنگ می زنه به من از غذاها و خوراکی هایی که تو اون دوروز خوردن تعریف می کنه😂

باور کن از اردیبهشت تا الان هرهفته شنبه کارش همینه زنگ می زنه گزارش غذاها و میوه های نوبرونه رو میده بهم 

همین قدر دوستانه بدذاته

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
آره واقعا اینو راست میگیمنم الان ۸ماهه باردارم به خاطر بارداریم امسال اصلا نرفتم روستای مادرشوهرم و ...

مفتش فخرفروشی مزخرف خودشیرینی خودنمایی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خداییش اسی خودت راضی بچه تو شکمت گلابی ک جاریت با نارضایتی میده بخوره؟ همون بهتر نخوری بعدشم‌ خوج ای ...

عزیزم من آدم و عالم خبر نکردم 

دختر خواهر شوهرم از اینکه این بهش گفته بود باغ درخت فلان ندارع تعجب کرده بود رفته بود به خانوادش گفته بود

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

خودش بچه داره؟

آره دوتا  اولی پسر بود واسه دومی کلی رفت دکتر که با تغذیه جنسیت دختر بشه به قول خودش نمی‌دونم جفتش جور بشه یا همچین چیزی ، که باز پسر شد بعد ۶ ماه دنیا اومد 

من بچم دختره دوستم میگه شاید بخاطر همینه ، از طرفی چند روز پیش بهم میگه چرا ساک زایمان و نبستی آماده کنی شاید ی وقت زایمان زودرس شدی 

آخه تو ۲۹ هفته ساک ببندم من؟😐

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

مفتش فخرفروشی مزخرف خودشیرینی خودنمایی

من که دلم نمی خواد هر چی بخوام شوهرم میره اونجا

می گیره برام‌ همش هم عصبی میشه میگه جوابشو نده بی شعوره حسود چه دلیلی داره زنگ‌می زنه‌به زن حامله هی ازخوردناش میگه ولی من جوابشو میدم همشم میگم‌نوش جونتون که فکر نکنه برام مهمه 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
آره دوتا اولی پسر بود واسه دومی کلی رفت دکتر که با تغذیه جنسیت دختر بشه به قول خودش نمی‌دونم جفتش ج ...

اخی پس حسودیش میشه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج