2777
2789
فقط اینو میدونم مهم نیست فاصله همون پولو میگیرن😵‍💫😵‍💫

ععععه فاصله مهم نیست ؟؟؟!!!!! من ۸ سال پیش اثاث کشی کردم الان داشتم حساب کتاب میکردم ببینم هزینه ها چطور در میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ععععه فاصله مهم نیست ؟؟؟!!!!! من ۸ سال پیش اثاث کشی کردم الان داشتم حساب کتاب میکردم ببینم هزینه ها ...

منم دقیقا ده ساله اسباب کشی نکردم برا همین قیمتا رو نمیدونم

ولی یه خونه داشتیم سر نبش بعد یه خونه گرفتیم بغل سر نبش کوچه بالایی یعنی دقیقا سه تا خونه فاصله

زنگ زدم گفتم فاصله اینقدره چند بار وانت پر کنن قبول نکردن کامیون فرستادن قیمتشم گفت چه سه تا خونه چه ده تا محله فرق نداره

منم دقیقا ده ساله اسباب کشی نکردم برا همین قیمتا رو نمیدونمولی یه خونه داشتیم سر نبش بعد یه خونه گرف ...

جالب بود نمی دونستم فکر می کردم مسافت تاثیر داره ممنون از پاسخگوییتون

منم هفته دیگه اثاث کشی دارمهنوز باربری قیمت نکردیم

مام امروز نشست داشتیم برای فروش خونه البته امضاش فرداس خریدار گفته یه هفته ای خونه رو بم تحویل بدین منم اگه اینطور باشه هفته ی دیگه اثاث کشی دارم اگه بخوبی پیش بره و خرید و فروش انجام بشه 

من پارسال بود 

شد فک کنم ۷ تا ۹ تومن  دقیق یادم نیست این حدودا بود 

ب وسایلت هم ربط دار ک چقد باشه 

نگا ب وسایل میکنن میگن انقد

امسال ک گفتم فقط چیزای سنگین ببرین تمام ظرف وظروف این چیزا خودم یا ماشین بردم 

۵ تومن گرفتن برا یخچال و لباسشویی و گاز ودوتا کمد

شاید شهر شما فرق کنه

مام امروز نشست داشتیم برای فروش خونه البته امضاش فرداس خریدار گفته یه هفته ای خونه رو بم تحویل بدین ...

بسلامتی ان شاءالله

ان شاءالله فروش میره و شما خونه باب میلتون رو میخرید

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

من پارسال بود شد فک کنم ۷ تا ۹ تومن دقیق یادم نیست این حدودا بود ب وسایلت هم ربط دار ک چقد باشه نگا ...

اثاث کشی قبلیم یادمه برای گاوصندوق و یخچال ساید هزینه ی جدا گرفتن 

خونه داشتیم عوض کردیم

مام شرایط،شمارو دادیم ما فروختیم حالا خونه خریدیم خونه نوسازه دادیم کابینت کنن تا ۱۷ ابان باید اینحارو تخلیه کنیم

چقدرم دلم گرفته ده ساله تو این خونه بودم

من پارسال بود شد فک کنم ۷ تا ۹ تومن دقیق یادم نیست این حدودا بود ب وسایلت هم ربط دار ک چقد باشه نگا ...

عزیز شما اذیت نمیشین هرسال اسباب کشی میکنید؟منظورم اینکه به یه خونه عادت نمیکنید وقتی از اونجا میرید دلتنگ نمیشید؟

من دارم دق میکنم