2777
2789
مام شرایط،شمارو دادیم ما فروختیم حالا خونه خریدیم خونه نوسازه دادیم کابینت کنن تا ۱۷ ابان باید اینحا ...

مبارکتون باشه منم حس عجیبی دارم ۸ سال تو این خونه بودم بچه هامو تو این خونه بزرگ کردم دلم بد حاله خوابم نمیبره شوهرم که با خیال راحت خوابیده اصلا عین خیالشم نیست

مبارکتون باشه منم حس عجیبی دارم ۸ سال تو این خونه بودم بچه هامو تو این خونه بزرگ کردم دلم بد حاله خو ...

عین شوهر من😬شب اول که خونه رو قولنامه کردیم اومدم خونه زدم زیر گریه بلند بلند گریه کردم شوهرم مبهوت بود😐

میگه خودت میگی خوته بزرگتر میخام حالا که گرفتم میگی من از اینجا نمیرم خیلی حس بدی بود 

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه منم حس عجیبی دارم ۸ سال تو این خونه بودم بچه هامو تو این خونه بزرگ کردم دلم بد حاله خو ...

بیشتر چون اینجا خونمون تک واحدی بود اونجا دوواحدی میترسم گیر همسایه بد بیفتم بیشتر استرس دارم

عزیز شما اذیت نمیشین هرسال اسباب کشی میکنید؟منظورم اینکه به یه خونه عادت نمیکنید وقتی از اونجا میرید ...

چرا عزیزم اولش یکم سختمه ولی همیشه اینجوریم ک چند روز وقت دارم تا از این خونه برم اون خونه جدید برا همین هی میرم تو خونه جدید و چند ساعت در روز میمونم و سعی میکنم باهاش ارتباط بگیرم کم کم اون ناراحتیم از بین میره برا خونه قبلی. نهایت تا یک هفته یکم تحت تاثیر باشین 

البته بستگی با خاطراتی ک دارین هم داره چون میگین ۱۰ سال موندید صد درصد خیلی خاطره زیاد دارید احتمالا چند روزی تا یکماه تحت تاثیرش باشید

انشالله خونه جدید پر از خیر و برکت باشه براتون

عین شوهر من😬شب اول که خونه رو قولنامه کردیم اومدم خونه زدم زیر گریه بلند بلند گریه کردم شوهرم مبهوت ...

ما تا ساعت یازده و‌نیم شب املاک بودیم الان صدای خر و پفش بلنده چقدر آقایون راحت زندگی می کنن مت کلا خواب از چشمام پریده به جورایی بی تابم 

چرا عزیزم اولش یکم سختمه ولی همیشه اینجوریم ک چند روز وقت دارم تا از این خونه برم اون خونه جدید برا ...

زنده باشید عزیزم

اون یه هفته اول که داشتیم تو بنگاه کارای خرید رو میکردیم دعا دعا میکردم کنسل بشه🤕حالا قبلش دعا میخوندم خونمون فروش بره😬اصلا نمیدونم با خودم چند چندم

الانم تمام غم عالم تو دلمو من روز اخر چجوری از اینجا دل بکنم😭😭

ما تا ساعت یازده و‌نیم شب املاک بودیم الان صدای خر و پفش بلنده چقدر آقایون راحت زندگی می کنن مت کلا ...

عینی منی شما

از بنگاه اومدیم شوهرم گفت سردرد گرفتم یه قرص انداخت گرفت خابید 

من تا صبح ساعت ۶ هی پهلو به پهلو میشدم از استرس و نگرانی

کاش یه هزارم ابن مردا ما هم بیخیال بودیم

عینی منی شمااز بنگاه اومدیم شوهرم گفت سردرد گرفتم یه قرص انداخت گرفت خابید من تا صبح ساعت ۶ هی پهلو ...

دقیقا کاش آرامش آقایونو ما داشتیم منم الان دقیقا حس شما رو دارم 

شما تجربه زندگی تو اپارتپان دو واحدی رو داشتین؟نمیدونم چرا خیلی استرس دارم

اصلا استرس نداره آره بابا ما سه واحدی بودیم عالی همسایه های با شخصیت و محترم پدرمم خونشون هر طبقه ۲ واحدن برای اونا هم عالیه حالا ترس من از اینه که از خونه ی پونزده واحدی دارم می رم ۲۴ واحدی برا شما که خوبه  🥴