2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا

تو گوگل بزن صوت ایات سکینه میاد ایات سکینه سرچ کنی میاد ایاتی که توش کلمه سکینه هست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از کجا

ااگرم رقیه شرعی میخوای برو یوتیوب سرچ کن رقیه شرعی استاد کاوه برای همزاد میاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

جهت دفع همزاد شیطانی " همزاد کافر " یا اصلاح و رام کردنش : 

۴۰ روز روزی یکبار ( سوره ی تکویر و سوره ی انسان پشت سر هم بخوان 

اول تکویر بعدش انسان پشت سر هم ( بدون قطع کردن و بدون صحبت باکسی روزی یکبار تا ۴۰ روز ) کمه زود تموم میشه روزایی که غسل به عهدته صوتشون‌ رو گوش بده 

صوت تند خوانی سوره ی تکویر رو دانلود کن 

"       "      "        "       انسان  "    "      " 

تو گالریت باشه پشت سر هم گوش بده 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

جهت باطل سحر ( آیات ۶۰ قاف بخون ( ف قش ۲۰ دقیقه س 

روایی که غسل به عهدته صوتش رو دانلود کن گوش بده ( صوت تند خوانی آیات ۶۰ قاف : این از تمام سوره های باطل سحر بهتره همم کوتاهه

اصلا این ۳ تا رو برای همیشه بخون ( چون کوتاهن ) 

من پیش یه روحانی که استخاره هاش غالباً درست درمیاد گفت نیت کن تو دلم نیت کردم 

میشه ادعیه ی شرعی و مخصوصا قرآن رو به فارسی هم خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش 

میشه ادعیه ی شرعی و مخصوصا قرآن رو وقتی غسل بهدعهدمونه هم خوند ؟ جواب : باطن این کار خرابه ، زحمتت بیجاست دنبالش نرو 

میشه وقتی غسل گردنمونه صوتس رو گوش بدیم ؟ جواب : زحمت داره استقامت میخواد ولی برو دنبالش که خوبه (( بالاخره نفس این کار زحمت داره " مثلا زحمت دانلود کن ، گوش دادن به صوتش ، ولی می ارزه