liliooooii مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 عنوان کسی هست اینجا باهم زندگیمونو از نو بسازیم❔ | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 47 پست دخترا کسی مثل من هست؟ همه چی به طرز فاجعه باری بهم ریخته دونفر باشیم و روز به روز بیشتر پیشرفت کنیمکنکوری باشهنقطه صفر توی (ورزش تغذیه و روحی) 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊 دیروز | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 یعنی به معنای واقعی کلمه حالم از خودم و زندگیم بهم میخورخ فکر کنم کسیکه میخپاستمو پیدا کردم 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 من پولم ندارم کنار اینا😭😭😭😭😂 همچنین🖖🤣 هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 فکر کنم کسیکه میخپاستمو پیدا کردم قابل ندارم وردار ببر برا خودت هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 همچنین🖖🤣 تو درگیر مقایسه و کمالگراییم هستی؟ 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 قابل ندارم وردار ببر برا خودت 😭😭😭 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 تو درگیر مقایسه و کمالگراییم هستی؟ کمالگرایی و اهمالکاری وحشتناک مقایسه هست کمترولی کمالگرایی دیووتم کردا هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 کمالگرایی و اهمالکاری وحشتناک مقایسه هست کمترولی کمالگرایی دیووتم کردا آره منم اهمالکاری شدید دارم پایه درسیتو گفتی چجوریه؟ من روزی ۱۴ ساعت پای گوشیمم😭😂توچییب 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 آره منم اهمالکاری شدید دارم پایه درسیتو گفتی چجوریه؟ من روزی ۱۴ ساعت پای گوشیمم😭😂توچییب من با گوشی چشممو باز میکنم با گوشیم میبندم حتی دستشویی امم با خودم میبرمشپایه ام تقریبا صقره ریاضیم قبلا یکم خوب بود الانو نمیدوووونمتجریی ام هستم هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7560 شماهم صفرین مثه من پسورزش اینا میکنی؟ میای باهم مدیتیشن و نمازم بخونیم؟ باشگاه میرفتم یک سال و نیم بود الان یک ماهه گذاشتم کنار فعلانماز آره در نظر دارم مدیتیشن نه 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 من با گوشی چشممو باز میکنم با گوشیم میبندم حتی دستشویی امم با خودم میبرمشپایه ام تقریبا صقره ریاضیم ... اره وای من وحشت وجودمو میگیره یدقه ازم دور میشه گوشی وسواسم دارم 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 اره وای من وحشت وجودمو میگیره یدقه ازم دور میشه گوشی وسواسم دارم چقد منی تو هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 چقد منی تو سیسی😭میای شروع کنیم ازین نکبت نجات پیدا کنیم 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 سیسی😭میای شروع کنیم ازین نکبت نجات پیدا کنیم اره والا پایه ام هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 اره والا پایه ام سروش میریزی؟ یا ایتاا 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 سروش میریزی؟ یا ایتاا تل نداری؟ هلیا خانوم و دیگرررر هیچ