liliooooii مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 عنوان کسی هست اینجا باهم زندگیمونو از نو بسازیم❔ | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 47 پست دخترا کسی مثل من هست؟ همه چی به طرز فاجعه باری بهم ریخته دونفر باشیم و روز به روز بیشتر پیشرفت کنیمکنکوری باشهنقطه صفر توی (ورزش تغذیه و روحی) 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊 دیروز | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avin_84 عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 334 میشه بگی از زندگیت چند سالته رشتت چیه ورزش اینا میکنی؟ ۱۸ تجربی هیچ وقت حالشو نداشتم ولی خب دلم میخواست جدی شروع کنم😂
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 ۱۸ تجربی هیچ وقت حالشو نداشتم ولی خب دلم میخواست جدی شروع کنم😂 روزی چند ساعت تو گوشی ای😭😂 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7560 چند سالتونهکنکوری ای هستین؟ 20 بله 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 20 بله کی بیدار میشی کی میخوابی چند ساعت با گوشیت کار میکنیمن پایم صفره میخوام جا نزنیم یار باشیم باهم سروسامون بدیمش زندگیمونو 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7560 کی بیدار میشی کی میخوابی چند ساعت با گوشیت کار میکنیمن پایم صفره میخوام جا نزنیم یار باشیم باهم سروس ... من جدیدا بهم ریختم کلاقبلا اینطوری نبودم یعنی سابقه عین آدم نرمال زندگی کردن رو دارمتوانایی اینکه گوشی رو کنار بزارم 5 صبح بیدار بشم هم دارم اینطوری بودم یعنی.. 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 من جدیدا بهم ریختم کلاقبلا اینطوری نبودم یعنی سابقه عین آدم نرمال زندگی کردن رو دارمتوانایی اینکه گو ... قبلا یعنی چقدر پیشپایه درسیت چجوریه 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7560 قبلا یعنی چقدر پیشپایه درسیت چجوریه یعنی 2 هفته پیشاز صفر شروع کردم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 عه چقد من میشه شماهم بگین وضعیتتونوشبا کی میخوابین کی بیدار میشینچقدر پای گوشیتونین 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 یعنی 2 هفته پیشاز صفر شروع کردم شماهم صفرین مثه من پسورزش اینا میکنی؟ میای باهم مدیتیشن و نمازم بخونیم؟ 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 میشه شماهم بگین وضعیتتونوشبا کی میخوابین کی بیدار میشینچقدر پای گوشیتونین من هیچیم سر جاش نیس هیچبن خوابم ن خوراکم دیر میخوابم دیدتر پامیشم ولم کنن ۳۰ روز لب به غذا نمیزنم پشت کنکوریم درس نمیخونم وزنم رفته بالا به پوستم نمیرسم همچی داغونه همچیییی هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 من هیچیم سر جاش نیس هیچبن خوابم ن خوراکم دیر میخوابم دیدتر پامیشم ولم کنن ۳۰ روز لب به غذا نمیزنم پش ... وای دقیقا 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
liliooooii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2127 من هیچیم سر جاش نیس هیچبن خوابم ن خوراکم دیر میخوابم دیدتر پامیشم ولم کنن ۳۰ روز لب به غذا نمیزنم پش ... من پولم ندارم کنار اینا😭😭😭😭😂 🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2371 وای دقیقا یعنی به معنای واقعی کلمه حالم از خودم و زندگیم بهم میخورخ هلیا خانوم و دیگرررر هیچ