2777
2789

معمولا ۳۰ 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستارا که پایینه حقوقاشون

حتی یه سایت نوشته بود از معلم ها پایینتره

مامانم پرستار بود 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مطمئنی؟

آزاد و خصوصی کار میکنم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پرستارم خب آخه دقیق نیست یه حقوقه که حکمه ک اون شهرای مختلف فرق می‌کنه یچیزی بین ۱۷ تا ۲۰ در نظر بگیر که این هر ماه ثابته مثلا تهران حکماش بیشتره شهرای بزرگ بیشتره

یه اضافه کاره که شیفت بیشتر از موظفی وایستی بهت میدن که زیاد نیست خودتو بکشی ۵.۶ تومن

یک تعرفس که شهرهای مختلف عقبه یکی ده ماه عقبه یکی نه ماه عقبه 

میانگین ماهی بخوای حساب کنی بین ۲۰ ممکنه بیاد تو حسابت تا ۳۰

این کلان شهر شهرستان کمتره تهران بیشتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پرستارا که پایینه حقوقاشونحتی یه سایت نوشته بود از معلم ها پایینترهمامانم پرستار بود

از معلما پایین تر نیست ولی در کل پایینه از سی بیشتر نمیشه تهران از سی بیشتره ولی خرج زندگی هم بیشتر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خوبه باز عرفش همون تا ۲۰ تومنه

حدودا میانگین بخوای حساب کنی اره حالا یکماه بیشتر میشه یکماه کمتر