2777
2789
عنوان

من دیگه به هیییچ پسری اعتماد نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 32 پست
تا سن۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتب ...

وقتی الان خیلی از خانما ۳۰ سالگی ۳۲ سالگی دیگه ذخیره تخمدانشون داره کاهش پیدا میکنه و کم کم یائسه میشن یه مقدار ۲۷ سالگی دیر نیست برای شروع پیدا کردن پارتنر؟ البته همه نمیخان بچه دار شن اما خب ۹۵ درصد ادما دوس دارن پدر مادر شدنو تجربه کنن و کلا نمیشه یه نسخه پیچید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی الان خیلی از خانما ۳۰ سالگی ۳۲ سالگی دیگه ذخیره تخمدانشون داره کاهش پیدا میکنه و کم کم یائسه می ...

الان دیگه خانما تا پنجاه سالگیم باردار میشن با علم جدید 

اون مردان ک بعد سی پنج تستسترونشون ضعیف میشه

وقتی الان خیلی از خانما ۳۰ سالگی ۳۲ سالگی دیگه ذخیره تخمدانشون داره کاهش پیدا میکنه و کم کم یائسه می ...

سه درصد بوده نه ۹۷ درصد ،خانمی ک تا ۲۷ سالگی سالم پاک وبدون ارتباط با جنس مخالف گذرونده باشه درگیر این مسئله های ک گفتین بشه 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

موافقم

جامعه خیلی بد شده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هزاران لایک بر توبعد ۲۷ هم زیرنظر خانواده‌ها و به قصد غزدواج وگرنه بقیه ش اتلاف وقت و جوونیه

سلامت باشین ،دیگه کسی که تا سن ۲۷ دور باشه از این فضای جنس مخالف ،یه کلی درک میرسه اصلا وارد ارتباط های پوچ و غیر ازدواج نمیشه چون آگاهی شو داره 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت