2777
2789

دوست صمیمیم با یه پسره وارد رابطه شد 

پسره دندونپزشک خانواده دار با شخصیت 

برای دوستم کادوهای گرون میخرید همیشه صبحانه ناهار شام بیرون بودن ماه سوم دوستی اومد خاستگاری

قیافش بچههه مثبت 

گوشیش دست دوستم بود 

از دوستم رابطه جنسی نخواست گفت بعد از ازدواج اصلا بهش دست نمیزد 

همه میگفتیم این دیگه عاشقته 

همزمان که با دوستم بود خیانت کرد 

اصلااااا فکرشو نمیکردم اخه چجوری اعتماد کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سن۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتباط نگیرین با جنس مخالف آسیب ها داره فرهنگ سازی نکنین از زیر این سن ارتباط با جنس مخالف 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

رک بگم .....چ تو ازدواج چه دوستی نمیتونی ب مردا اعتماد کنی و نود نه درصد خیانت میکنن .پس بهتره بدونن اینو خانما ک فکر خودشون باشن تحصیل پیشرفت شغل بعد ازدواج 

چون کودک همسر هم بشی یه مدت ک جوونی سوگولیشی استفادشو مبکنه بعد هفت هشت سالم هوس یه جوون تر خوشگلترشو میکنه و زن میمونه فرصتاشو و زندگی از دست رفتش و تو سری خور شدنش

تا سن۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتب ...

هزاران لایک بر تو

بعد ۲۷ هم زیرنظر خانواده‌ها و به قصد غزدواج وگرنه بقیه ش اتلاف وقت و جوونیه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌