2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12025 بازدید | 493 پست
ول کن خواهر اینا ی مشت نوجوونن که سر هورمونا عاشق کره ای هان .چند سال دیگه ب این روزاشون میخندن .من ...

بد جا افتاده نوجوان ها علاقه مندن من ۲۵ سالمه دوسشون دارم حتی پروفایلمم میزارم هرچی خوشتون نمیاد میگید بچن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ازینا تو اینستا پره . خودشون فیلمای قبل و بعد از آرایش رو میذارن و جالبه تازه اون موقع میفهمی که از ...

تو اینستا تعداد ایرانی هایی که چنین رفتاری رو دارند خیلی بیشتر هست تا کره ای ها 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی ها ی ته چهره ای دارن باز اینا اصلا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نه گلم من از نزدیک معاشرت داشتم که میگم، بله تو هر جامعه ای لاغر با چاق و حتی با پوست و ظاهر نامناسب ...

شما تبلیغات هاشون رو دیدی الان مغزت فقط از روی همون تبلیغات ها اینا رو میگه ولی تو واقعیت کره ای ها غذا خوب نمیخورن غذاهای خوبی هم نداشتن 

این بلاگر اینستاگرامی که 10 تا تخم مرغ رو با نودل تند یکجا قورت میده ؟ یا استایلی که تو موزیک ویدیو ها یا شو ها اجرا میشه ؟ همش تبلیغات و ساختگیه این مردم واقعی نیست

موفق باشی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

ایرانی ها چهره ی خودشون هست کره ای ها چهرش دقیقا شبیه مغولاست خب مغول ها همون میشه افغانی ها تاجیک ها چینی ها کره شمالی و ... چرا از قیافه یه افغانی یا کره شمالی بدت میاد ولی عاشق کره جنوبی هستی؟ چون تو عاشق میکاپ هستی نه ادمی که پشت اون نقابه خخخ

فک کنم سن و سالت هم کمه

ایرانی ها چهره ی خودشون هست کره ای ها چهرش دقیقا شبیه مغولاست خب مغول ها همون میشه افغانی ها تاجیک ه ...

برو بابا کره ای ها کجا شبیه مغول ها هستند از نظر من که خیلی ظریف و ناز هستند و خوشم میاد ولی اینطوری نیستم که فقط کره رو قبول داشته باشم یا تعصب الکی هیچ ربطی به میکاپ نداره والا هیچ کشوری تو میکاپ به ما نمی رسه که 😀😀اگه ۱۹ سال از نظرت کم سن هست اره 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

کلا از آسیای شرقی بدم میاد 

خیلیم بو میدن

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

شما تبلیغات هاشون رو دیدی الان مغزت فقط از روی همون تبلیغات ها اینا رو میگه ولی تو واقعیت کره ای ها ...

بنظرم من باید این جمله رو بشما بگم، که فقط یچیزی از اینترنت دیدی و قضاوت میکنی! 

کره ای ها تنوع غذایی بالایی دارن، هم غذاهای پخته و هم خام. مخصوصا غذای دریایی. 

اون بلاگرای غذا هم چینی هستن که چند تا تخم مرغ و... میخورن که البته من نظری دربارشون ندارم، چون بلاگره و کارش مشخصه. 

انشالله اگر یه زمانی سفر رفتی از نزدیک متوجه خیلی از واقعیت ها میشی که تبلیغات نبوده، شاید کسی وسط خیابون میکاپ حرفه ای نداشته باشه یا همه برند پوش نباشن، اما دیگه شبیه تصورات شمام نیستن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

کلا از آسیای شرقی بدم میاد خیلیم بو میدن

کره بشدت رو بو حساس هستند کلا روزی چند بار حمام میرن اگه بو خوبی نداشته باشی اصلا باهات معاشرت هم نمی کنند 

ایرانی ها ی ته چهره ای دارن باز اینا اصلا

حالا همینو برای تاریخشون هم درست کردن اصلا توی قدیم یعنی سیصد سال پیش اینا کره وجود خارجی نداشت چند تا طایفه بودن تو کپر زندگی میکردن که تحت نظارت دولت های دیگه بودن اصلا هیچی نداشتن همون گوگوریو و شیلا و این چرت پرتا هم ساختن درست نیست تو فیلماش میخان نشون بدن نصف دنیا برای اینا بوده و کاخ های زیبا غذاهای زیبا لباس های زیبای ابریشمی و ... ولی واقعیت عکس پایین