2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست
خوش به حالت کاش منم میتونستم از فکرشون بیام بیرون

خودتو اذیت نکن ک از فکرشون بیای بیرون 

مگ‌چیه فک کنی بهشون؟

منم ی مدت مدام راجع بهشون تحقیق میکردم ، راجع ب فرهنگ و افکار و...  ولی بعد از سرم افتاد 

اگ چیزی اذیتت میکنه بهم بگو شاید تونستم کمکت کنم و دیدتو باز کنم نسبت بهشون

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ببین خیلی خوبه که تعصبانه دوستشون نداری . منم اروپایی ها رو چه از لحاظ سبک زندگی چه چهره بیشتر میپسن ...

بدون عمل رو نمیدونم ولی بدون ارایش بازم اونا بهترن کلا بیسیک زیبا هستن بخاطر حالت چشما و بینی و لبهاشون

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من کلا اون قیافه ها خیلی خاص هستن یعنی کسی رو دستشون نیست حتی سلبریتی های هالیوودی الان خدایی ...

الان سوسانو خشکله یا مثلا سحر قریشی خب معلومه یه پوست ولطافت گوست سوسانو میارزه به صدتا سحر قریشی هیکل سوسانو کجا قریشی کجا

اره نژاد پرستی زیاد شنیدم ازشون حتی موقع جنگم که آرزوی نابودی ایران رو کردن بیشتر ازشون متنفر شدم حا ...

همینو بگو 👌🏻👌🏻

قلدر تو مدرسشون هم خیلی زیاده میگفتن ماله قبلا هست الان دیگه اینجوری نیست 

نمیدونم نوا رو میشناسی یا نه ی بلاگر معروف ایرانیه که کره زندگی میکنه میگفت موهای دختر دوستش رو بردن تو دستشویی مدرسه کوتاه کردن قیچی قیچی فکر کنم دبستان بودن ، بعد مدیر هم گفته کاری نمیشه کرد چون تو دسشویی دوربین نبوده 

نه‌ اونا هم زیبان..... ما نصف عیوب زنها وسلبریتیها زیر حجاب پنهان هس... برو زن بیحجاب نیمه عریان ایر ...

ما هم عیب و ایراد داریم ولی هیکل های اسکینی اونا سلیقه هرکسی نیست 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بدون عمل رو نمیدونم ولی بدون ارایش بازم اونا بهترن کلا بیسیک زیبا هستن بخاطر حالت چشما و بینی و لبها ...

قبول ندارم 

هروقت چهره بدون افکت و هیچ آرایشی از اونا رو از نزدیک دیدی میتونی با اطمینان این حرفو بزنی 

همینو بگو 👌🏻👌🏻من قلدر تو مادرشون هم خیلی زیاده میگفتن ماله قبلا هست الان دیگه اینجوری نیست نمیدو ...

اره اتفاقا میشناسمش همین نوا بود گفت موقف جنگ بیشتریا آروزی نابودی ایران رو داشتن 

چه جذابیتی دارن مگه؟جز پوست خوب در مقابل چهره و تیپ های اروپایی هیچی هستن

چشماشون کشیده ست دماغاشون سربالا و بدون قوز

کل ملت دنبال راهی واسه کشیده کردن چشماشون و صاف کردن بینی هاشون هستن چون یه معیار زیباییه که اونا ژنتیکی دارن واسه مرداشون چیزیکه از همه مهم تره اینکه ریش پشمشون خیییلی کمه و مدام صورتشون رو اصلاح میکنن یا حتی لیزر این یه آپشن فوق العاده ست

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

اگه نیس چرا دخترا میرن باربی شن..... تا کمر باریک میبینن غش میکنن.... خدایی حسود نباشیم😐

کمر باریک قشنگه ولی اینکه سینه و باسن ات کامل تخت بشه ن به شخصه سلیقه من نیست 

بعد هم خدا به صورت خدادای به من چشم رنگی و درشت و موی پرپشت و فر داده دقیقا چرا باید حسودی کنم 😁

چه جذابیتی دارن مگه؟جز پوست خوب در مقابل چهره و تیپ های اروپایی هیچی هستن

اروپا خودش کلی عیب داره قدشون بلند وهیکل عالی اما پوستشون افتضاحه چهره ها سرده وسرخ هس رنگشون پوست سفیدشون بشدت لک دارمیشه توافتاب قرمز میشن ازنظر پوست بسیار آسیب پذیرن

حالا فکر کن صاحاب داره بازم کراش العالمین اما گلزار که صاحاب دارشد ازچشم دخترا افتاد الان بهرام افشا ...

دیگه هر ملتی یه سلیقه ای داره 

من خودم مرد اروپایی میپسندم ولی تعصبانه به بقیه هیت نمیدم