2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست
منم الان دانشجوام ۲۳ سالمه تعصب ندارم روشون اصلا فقط قیافه هاشون رو میپسندم حتی تو اینستا هم فالوشون ...

ببین خیلی خوبه که تعصبانه دوستشون نداری . منم اروپایی ها رو چه از لحاظ سبک زندگی چه چهره بیشتر میپسندم اما تعصب ن به هیچ وجه 

ولی واقعا حسادت کردن نداره . شاید اگر یه روز چهره بدون آرایش اونا رو با خودت مقایسه کنی بفهمی خیلی ازشون زیباتری 

کره تو میکاپ و عمل زیبایی خیلی حرفه ای هست

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلزار که اعجوبس برای ایرانیا...... دخترای ما ایرانیا واسش جون میدادن جیغ می‌کشیدن بقیه جاها جز رونال ...

میگم این گلزار کراش کلی دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ و گاها ۹۰ بوده 🤣🤣🤣🤣

من خداییش میگم پوستی که دیدم درآنها درهیچ کشوری به اون لطافت ندیدم وصافی..... هیکلاشون همه باربی وزی ...

از نظر من کلا اون قیافه ها خیلی خاص هستن یعنی کسی رو دستشون نیست حتی سلبریتی های هالیوودی الان خداییش کارینا خوشگل تره یا مثلا سلناگومز خب اگر تعصب رو کنار بذاریم واقعا جواب مشخصه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

موافقمخیلی هم نژاد پرستن و همه رو وایت میکاپ میکنن ی خارجی بود رفته بود خودش سفید چشما آبی موها بلو ...

اره نژاد پرستی زیاد شنیدم ازشون حتی موقع جنگم که آرزوی نابودی ایران رو کردن بیشتر ازشون متنفر شدم 

حالا همون جنا اورتگا و آنجلینا جولی از ناف آمریکا از ما حمایت کردن 😂

خنثی امی آدمن مثل بقیه

خوش به حالت 

کاش منم میتونستم از فکرشون بیام بیرون

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

مسئله اینجاست شما سلبریتی های اونا رو با مردم عادی مقایسه میکنی الان مثلا همون نیکی کریمی و پریناز ا ...

نه‌ اونا هم زیبان..... ما نصف عیوب زنها وسلبریتیها زیر حجاب پنهان هس... برو زن بیحجاب نیمه عریان ایران ببین چقد عیب تو هیکلها هس اغلب شکم دارن باسن گنده غیر استانداردهستن چقد دماغا گنده خیلیا عمل میکنن ازوحشت گندگی دماغ عیب زیاده خلاصه نمیگم اونا بی عیب هستن اما نه که بگیم ما ازاونا خلی بالاتریم نه 

به نظرت نیکی کریمی و پریناز ایزدیار واقعا از کیم یو جونگ یا یا کارینا و لیسا خوشگلترن؟

اره 

مخصوصا از لیسا که ۳ بار فقط دماغش عمل کرده ،لباش هم ژل زده این عمل گرد کردن صورت هم انجام داده اسمش نمیدونم چیه 

موهاشون هم که همه مصنوعی موهای خودش دو سال پیش دیدم کوتاه کوتاه و کم پشت 

پوستش هم گندمی بود فقط میکاپ سفید میکنن

سلیقه ها خب به شدددت متفاوته مثلا من هیچ وقت جذب هیچ کره ای نشدم ولی از زیبایی زنان ایرانی وهند وعرب تواین مایه ها واقعا لذت میبرم البته زیبایی ذاتی ونچرال 

اما سلیقه بقیه برام کاملا قابلا احترامه 😍

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
به نظرت نیکی کریمی و پریناز ایزدیار واقعا از کیم یو جونگ یا یا کارینا و لیسا خوشگلترن؟

بله که خوشگلترن . چشم درشت ، لب خوشگل و نچرال 

شما چهره لیسا قبل از عمل رو ببینی وحشت نمیکنی ؟ متاسفانه همشون هم شکل همن 

یا مثلا همین نگار عشق ابدی خیلی خوشگله به نظرم