ببین صورت صاف رو به لطف کارهای زیبایی به دست آوردن وگرنه توی فیلم های قدیمیشون هم اکثرا جوش داشتن رو ...
دیدم منم اونا رو
مردم عادی شون اون مدلی نیستند
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین صورت صاف رو به لطف کارهای زیبایی به دست آوردن وگرنه توی فیلم های قدیمیشون هم اکثرا جوش داشتن رو ...
ایراد که همه دارن الان ایران ما زنان صورتشون موزیاد داره عوضش ابرو مژه دارن دوباره هیکل ها زود خراب میشه پوستمون اون لطافت کره ای رو نداره اما کره پوست خوب داره هیکل زود خراب نمیشه اما خب مژه وابرو کم پشت دارن هرجا یه زیبایی کنار یه عیب داره کامل کامل نیس
به نظر منم فیلماشون بیشتر بدای قشر تینیجر جذابه یادمه رفیقای خودم اوایل دبیرستان دقیقا عین استاتر رو ...
منم الان دانشجوام ۲۳ سالمه تعصب ندارم روشون اصلا فقط قیافه هاشون رو میپسندم حتی تو اینستا هم فالوشون نکردم و اصلا اخبارشون رو پیگیری نمیکنم چون یه وقتایی حسادت میکنم به دخترای اطرافشون فقط قیافه هاشون تایپ منه همین
اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️🩹