2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست
ببین صورت صاف رو به لطف کارهای زیبایی به دست آوردن وگرنه توی فیلم های قدیمیشون هم اکثرا جوش داشتن رو ...

دیدم منم اونا رو

مردم عادی شون اون مدلی نیستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا همینطوره اصلا میخوام ی سریال کره ای شروع کنم دیگه نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم الان آقای آف ...

کیفیت عاشقانه هاشون اومده پایین ولی توصیه میکنم که صبر کنی یه سری سریالا مثل اسکویید گیم و reply ۱۹۸۸ و اینا که خیلی وایرال شده رو بری ببینی 

انصافا اینجور سریالا خیلی بهترن

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین صورت صاف رو به لطف کارهای زیبایی به دست آوردن وگرنه توی فیلم های قدیمیشون هم اکثرا جوش داشتن رو ...

ایراد که همه دارن الان ایران ما زنان صورتشون موزیاد داره عوضش ابرو مژه دارن دوباره هیکل ها زود خراب میشه پوستمون اون لطافت کره ای رو نداره اما کره پوست خوب داره هیکل زود خراب نمیشه اما خب مژه وابرو کم پشت دارن هرجا یه زیبایی کنار یه عیب داره کامل کامل نیس

ایراد که همه دارن الان ایران ما زنان صورتشون موزیاد داره عوضش ابرو مژه دارن دوباره هیکل ها زود خراب ...

مسئله اینجاست شما سلبریتی های اونا رو با مردم عادی مقایسه میکنی 

الان مثلا همون نیکی کریمی و پریناز ایزدیار و مهسا حجازی رو بخوای با نصف بیشتر سلبریتی های خانم کرا مقایسه کنی میفهمی ما نسبت به اونا بهتریم 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

به نظر منم فیلماشون بیشتر بدای قشر تینیجر جذابه یادمه رفیقای خودم اوایل دبیرستان دقیقا عین استاتر رو ...

منم الان دانشجوام ۲۳ سالمه تعصب ندارم روشون اصلا فقط قیافه هاشون رو میپسندم حتی تو اینستا هم فالوشون نکردم و اصلا اخبارشون رو پیگیری نمیکنم چون یه وقتایی حسادت میکنم به دخترای اطرافشون فقط قیافه هاشون تایپ منه همین

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

مسئله اینجاست شما سلبریتی های اونا رو با مردم عادی مقایسه میکنی الان مثلا همون نیکی کریمی و پریناز ا ...

موافقم

خیلی هم نژاد پرستن و همه رو وایت میکاپ میکنن 

ی خارجی بود رفته بود خودش سفید چشما آبی  موها بلوند دوباره آمده بود کرم سفید کننده زده بودن شبیه روح شده بود 

مسئله اینجاست شما سلبریتی های اونا رو با مردم عادی مقایسه میکنی الان مثلا همون نیکی کریمی و پریناز ا ...

به نظرت نیکی کریمی و پریناز ایزدیار واقعا از کیم یو جونگ یا یا کارینا و لیسا خوشگلترن؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

منم الان دانشجوام ۲۳ سالمه تعصب ندارم روشون اصلا فقط قیافه هاشون رو میپسندم حتی تو اینستا هم فالوشون ...

من خداییش میگم پوستی که دیدم درآنها درهیچ کشوری به اون لطافت ندیدم وصافی..... هیکلاشون همه باربی وزیبا....... اماخب سفیدی پوست فقط روسیه عالی هستن هیکل ها بلند کشیده...... درایران وکشور عرب هم چشم ابروها زیباس

خنثی ام

ی آدمن مثل بقیه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙