2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12026 بازدید | 493 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چین رو با اینا مقایسه نکن ژاپن و کره همه چیزش از فییلتر آمریکا باید رد بشه چون این دوتا کشور فعلا هم ...

از قبافه هاشون خوشم نمیاد از جنبه ی سیاسی و اینا نه کلا سبک فیلماشون همه چیشون به نظرم چرته مثل فیلم هندی که اصلا فیلم هندی هم نمیبینم یدونه اسکویت گیم رو دیدم چون ماجراش جذاب بود

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من جنوب امریکا دوست دارم سمت تگزاسچهره اونارو می‌پسندم کره ای خیلی ملوسن سلیقم نیست

مگ جنوب آمریکا با بقیه جاهاش فرق داره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پوستاشون خیلی قشنگ صاف و سفید

سویا، سوسانو ، بانو یوها، دونگی ، بانو جانگ خیلی قشنگ بودن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تو نی نی سایت زیادن کسانی که از شرق اسیایی ها مثل کره ای ها و ژاپنی ها و چینی ها و.... بدشون میاد و از قیافه هاشون اشکال میگیرن 

ولی من بدم نمیاد ازشون هر نژادی زیبایی خودشو داره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا اکثرا عاشق و کشته مرده کره ای ها هستن یا مثلاً آمریکایی ها در حالی که شاید اونا اصلا خاورمیانه رو با بیابون یکی بدونن 

ولی از کشورهای همسایه مثل عراق یا افغانستان اینقدر نفرت دارید و چندین ساله نژاد پرستی و نفرت پراکنی میکنید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اصلا راجع بهشون فکر نمیکنم که بخوام دوستشون داشته باشم یا بدم بیاد اونها هم آدمن هر منطقه ای هم قیافه ی مخصوص به خودش رو داره 

اروپایی‌ها سفیدن آفریقایی‌ها هم سیاهن قسمت جنوب شرقی آسیا که ما باشیم اکثرا گندمی و سبزه ان 

اما یه چیز مهم اینه که نباید بزاریم فرهنگ کره وارد کشور ما باشه فرهنگ خودمون خیلی غنی و بهتره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
پسراشون پسر نیستنفقط دخترایین که کمتر دخترن انگار.

دوست عزیز اول به ژنتیک و اب و هواشون بر میگرده که چهره و پوست طنازانه دارن، دوم به رسیدگی های شخصی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم