2777
2789
حالا هر سنی مردیم عیب نداره مهم اینه جای بدی نمیریم. مثلا تو دستشویی یا تو حموم هنگام شیو😂

نه بابا خدا مهربونه😂😂

از سال ۹۹ عضوم به دلیل حقگویی فراوان تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختر دارم😍.شوهرم بد اخلاقه میدونم من نباشم دخترم اذیت میشه با اخلاقه پدرش دوست دارم اونو سر سامو ...

ایشالا ۱۰۰۰ سال سایه ت بالا سر دخترت باشه

از سال ۹۹ عضوم به دلیل حقگویی فراوان تعلیق شدم

وقتی تو دنیا فقط اونارو داشته باشی وقتی ببینی از همه چیزشون بخاطر تو گذشتن .. بنظرم این وابستگی نیست ...

درسته خب قطعا حس مقدسیه ولی شما تنها کسی نیستید که والدینش دوستش داشتن و همه ی پدر مادرا سعی میکنن بخاطر بچهاشون هر کاری کنن ولی ادم رفته رفته سنش بیشتر میشه و زندگیش جدا میشه ، این ب این معنی نیست که ما والدینمون رو فراموش میکنیم یا نادیده میگیریم بعد جدا شدن ولی خب مسئولیت تنها بودن و زندگی رو تنها ب دوش کشیدن روی دوش خودمون میفته و والدین فقط یه بخشی از کودکین که وظیفه مراقبت از مارو دارن تا وقتی بزرگ شیم و بتونیم روی پای خودمون بایستیم و خب از یه جایی ب بعد باید براشون جبران کنیم ولی نه اینکه بار بیشتری رو دوششون بذاریم و دائم بهشون بچسبیم و جدا نشیم و مسئولیت از دست دادنشون که یکی از مسئولیتای بزرگسالیه و برای همه اتفاق میفته بندازیم به دوش اونا و بخوایم زودتر ازین دنیا بریم ، باید بمونیم و بعد اوناهم ادامه بدیم بخاطر تموم کارایی که در حقمون کردن تا ادامه بدیم ؛)    خودتون بعدها بیشتر متوجه میشید و شاید از عشقتون چیزی کم نکنه ولی از وابستگیتون حتما خواهد کرد .‌

شما فکرشو بکن خونه نداریم شوهر ولخرجه پس اندازی نداریم حتی نمیدونم میتونیم یه روز صاحب خومخ بشیم یا ...

عزیزم روزیش باهاش میاد برگت نعمت میاره بچه اینجوری نگوقدیمیام فکرشوکنی وضعشو بدترمابوده چقدر بچه داشتن والان دورهم شلوغ ولی واقعاسخته تک فرزندی دلتوبخدابمسر کاراتم بهش بسپر پشیمون نیمشی اصلا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه