2777
2789
عنوان

بدون توهین میگید یه زن با چهارتا بچه اصلا میتونه طلاق بگیره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 43 پست
افسردگی که داره دارو هم می‌خوره ولی بابامم خیلی خیلی زیاد مقصره . یه مثال خیلی کوچیکش اینه که امروز ...

چه کار اشتباهی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اون کسی که باید تصمیم به طلاق بگیره و شرایط هم خودشو و هم بچه ها رو در نظر بگیره مادرتون نه شما . اگ ...

کوچیکه رو که بابام نمیده بهش .

شاغل نیست ولی درآمد داره در حدی که بشه باهاش زندگی ساده ای داشت . جایی برای رفتن هم نداره باید خونه اجاره کنه 

مشاور هم چندماهه مداوم میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف حالا یادم اومد

تو همونی ک وسط گرفتاری و مشکلات بستری بابات مهمون تلپ شده خونتون 

چقدرررر مادرت خانمه بخدا 

من بودم قهر میکردم میرفتم 

میگفتم نیستیم برگردید خونه هاتون 

یه گاو گوسفند جلو شما کشتن اومدن ده برابرش از دماغتون ذراوردن

نمک بریز تو کفش تک تکشون 

اوف حالا یادم اومدتو همونی ک وسط گرفتاری و مشکلات بستری بابات مهمون تلپ شده خونتون چقدرررر مادرت خان ...

مامانم نمیتونه قهر کنه اگه قهر کنه یعنی تموم و طلاق 

بابام از قهر بدش میاد 

تو عمرش فقط یکبار قهر کرده حدودا ده سال پیش  

کوچیکه رو که بابام نمیده بهش .شاغل نیست ولی درآمد داره در حدی که بشه باهاش زندگی ساده ای داشت . جایی ...

بچه اگر دختر باشه تا ۹ سال پسر تا ۷ سال حضانت‌ با مادره مگر اینکه مادر صلاحیت یا توان نگهداریشو نداشته باشه.

و اینکه درآمد داره یعنی چقدر ? ۱۰ تومن حداقل هست چون میگی اجاره هم باید بده اگر بخواد جدا بشه .

نظر مشاوری که میرن در این خصوص چیه ؟ و نطر خود مادرت ?

مامانم نمیتونه قهر کنه اگه قهر کنه یعنی تموم و طلاق بابام از قهر بدش میاد تو عمرش فقط یکبار قهر کرده ...

پس هیچی دیگه

تا بابات از بیمارستان مرخص نشده عموت نمیتونه کاری بکنه

بعدم یکماه طول میکشه بابات سر پا بشه 

الان بگو باهاش کل کل نکنه 

بعدا با آرامش صحبت کنه

بنظرم اگه عمه ای کسی این وسط با فهم و شعور تر هست یه گوشه بکشون بگو ما خسته شدیم از مهمون های رنگ و وارنگ واقعا جیبمون خالی شده 

البته با مقدمه چینی 

از بس اومدن تو خونتون خوردن برا مال و ا موالتون هم نقشه کشیدن

بچه اگر دختر باشه تا ۹ سال پسر تا ۷ سال حضانت‌ با مادره مگر اینکه مادر صلاحیت یا توان نگهداریشو نداش ...

بحث قانون نیست بابام کوچیکه رو همین الانم بغل مامانم نمیده . قبلا گفته که پرونده های افسردگی مامانم رو درمیاره و بهش نمیده . 

اصلا هرکی بابامو میشناسه مطمئنه که کوچیکه رو اصلا اصلا امکان نداره بده . مشاور صدبار بهش گفته جدا شو منم صدبار بهش گفتم تازه داره میفهمه 

پس هیچی دیگهتا بابات از بیمارستان مرخص نشده عموت نمیتونه کاری بکنهبعدم یکماه طول میکشه بابات سر پا ب ...

نه اتفاقا 

بابام گفت تو دیوار بگرد یه جایی رو پیدا کن یه سال بریم اجاره 

بعدم گفت تا مهمونا اونجان اسباب ها رو جمع کنید زودتر شروع کنیم که عید سال دیگه تموم شده باشه .

فکرشون جدیه . جالبه عموم صدبار زنگ زد با زنش مشورت کرد که باید انقدر پول بدم و انقدر هزینه کنم.  بابای من نظز نپرسید که هیچی اطلاعم نداد بهمون 

نه اتفاقا بابام گفت تو دیوار بگرد یه جایی رو پیدا کن یه سال بریم اجاره بعدم گفت تا مهمونا اونجان اسب ...

عجب!

نمیشه با عموت خودتون صحبت کنید؟ بگید ما الان شرایط جا به جایی رو نداریم ؟

یه بهونه ای جور کنید 

عجب!نمیشه با عموت خودتون صحبت کنید؟ بگید ما الان شرایط جا به جایی رو نداریم ؟یه بهونه ای جور کنید

بعدش بابام دعوا میکنه که چرا دخالت کردید چرا پشیمونش کردید 

اره البته اگه پشتوانه مالی داشته باشه وگرنه کانون خونتون بد از هم میپاشه بعدا

و یا خانواده مادرت ساپورت و جا و مکان بهش بدن

منم مامانم با ۴ تا بچه جدا شده ولی خب پشتوانه مالی داشتیم ک تونستیم 

چه کار اشتباهی

همین کارهای اشتباهش حرص آدمو درمیاره . 

اگر مامانم بچه نداشت مطمئنم چندسال قبل جدا شده بود . الانم شاغل نیست ولی انقدری داره که یه زندگی ساده داشته باشه.  

تا فوق کامپیوتر خونده ولی الان هیچییییی سر درنمیاره یه پاورپوینت نمیتونه بسازه . قطعا با این وضعش مدرکش هم به دردش نمیخوره نمیتونه سرکار بره 

اره البته اگه پشتوانه مالی داشته باشه وگرنه کانون خونتون بد از هم میپاشه بعداو یا خانواده مادرت ساپو ...

خانوادش که اصلا نمیتونن با خواهرای من کنار بیان 

پشتوانه مالی نمیدونم یعنی چی . یه زندگی خیلیییی ساده و متوسط رو به پایین میتونه داشته باشه 

بهتره خودتون با پدرتون صحبت کنید نه با دستور مثل خبر دادن که اره بابا عمو ده بار زنگ زد به زنش نظر گرفت و گفت اگه اون راضی نباشه من اصلا کاری نمیکنم!(نگو شما چرا اطلاع ندادی)

بعد بگو بابا ۴ به دو یعنی ما همیشه حکم مستاجر رو داریم چند ساله دیگه داداش بزرگ میشد خودت کم کم میساختی واسه خودت و داداشم...

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما