2777
2789
منم دقیقا متنفر شده بودم از شوهرم و نمیخواستم حتی ببینمش البته من علنا از لای مبلام طلسم پیدا کردم

خب الان چی؟ پشیمونی یا همون حسو داری؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه وا، حالت خوبه؟ با خودت درگیری داریا، کی تو هین کرد، اون کاربر یه سوال ازت پرسید همین فقط، به همه ...

سوال ؟؟ خیلی ببخشید من الان ازت بپرسم مادرت با بقال سر کوچه رابطه داره یانه نیاید بهت بربخوره چون فقط یه سوال پرسیدم ؟؟ 

ایشالا همچین تهمتی بهت بزنن خودت بفهمی تو بیغیرتی بهت برنمیخوره همچین تهمتی

چی میگی تو خدا به دلت آرامش بده من معذرت می‌خوام من بد برداشت کردم ،موضوع تایپک منو برد به این سمت و اشتباه تایپ شما🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خب الان چی؟ پشیمونی یا همون حسو داری؟

من دنبال باطل کردنش نرفتم راستش توانشو دیگه ندارم و اونم ازدواج کرد ولی تو فکر نکنم طلسم باشه اینقدر زندگی سخته مردا معمولا سرد میشن بخاطر شرایط اقتصادی به خودت نگیر 

سوال ؟؟ خیلی ببخشید من الان ازت بپرسم مادرت با بقال سر کوچه رابطه داره یانه نیاید بهت بربخوره چون فق ...

میگم حالت خوب نیست، خدا شفات بده، یه حرفی زدی اون کاربر ازت سوال پرسید در مورد مطلبت،  در مورد رایطه مادرت با بقال سر کوچه سوال نپرسید که،

من دنبال باطل کردنش نرفتم راستش توانشو دیگه ندارم و اونم ازدواج کرد ولی تو فکر نکنم طلسم باشه اینقدر ...

یعنی هنوزم ازش متنفری ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من از مامانم متنفر شدم مامانم میگ زنداییت طلسمت کرده

به این راحتی نیست ما طلسم نسلی هم داریم که سریع اثر کرد روم دلتو‌بد نکن گاهی شیطان به دلت القا میکنه که بین تو و زنداییت بد و دعوا بندازه نماز اول وقت و معوذتین بخون