2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم دلم میخواد برم بمیرم

199 بازدید | 17 پست

سلام خانوما خیلی دلم پره اگه حرف نزنم میمیرم.از ظهر ک از سرکار اومده همش دعوا داریم حالا من خودمم از دیشب همش عصبیم زود قاطی میکنم نمیدونم چمه.بعد امشب مهمون داشتیم خانوادش بودن دو سه نوع غذا بود غذای اصلی یکم فکر کرد کم اومد همش اومد تو اشپزخونه غر زد غر زد جوری که مامانش اینا هم فهمیدن مامانش هم پشت سر هم میگفت چیگار کرده چیکار کرده گفتم هیچی چیکار کردم میگه غذا کم اومده سر سفره از شانس من همه جا پر بود جز پیش اون بازم ریز ریز میگفت میگفت نذاشت یکم غذا کوفت کنم نمیدونم چی خوردم اصلا بخدا اینقدر از غذا هم اضاف اومد فقط خواست شب منو  زهر کنه از دستش دیوونه شدم دیگه اگه پسرم نبود بخدا قید عشق و عاشقی و همه چیو میزدم ول میکردم میرفتم ای لعنت به ازدواج و متاهلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری وقتی اضافه اومده بهش بگو بیا برا چند وعده داری گریه نکن

مهمونا چندروز میمونن وگرنه روزگارشو سیاه میکردم بعد امشب که اینجوری عقده ی عالم رو کردم تو دلم حیف پسرم  حیف نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم  برای پسرم وگرنه بره بجهنم

خاک تو سرش.گوه خورده.مردک‌احمق،این چه رفتاری بود، عزیزم نگران نباش شاید از جایی دیگه ناراحت بوده.یا ...

از جای دیگه نبوده از خودم بوده همش میخواست یجوری زهرشو بریزه 

استرس داشت کم بیاد ولی خب بعدش ک دید اضافه چرا هنوزم میگفت..توروخدا فوشش نده خاک تو سرم هنوزم بفکرشم

خلی مگه خواهر،دلت نسوزه دفه بعد اونقدر زیاد درست کن تا خانواده اش هم ببرندندش نرم بذار بخره مدام

اخه پولم نداشت من دلم براش سوخت وگرنه باید دوتا دیگ درست میکردم مقصر خودمم که همش فکر جیبشم ولی بخدا حداقل ۳ ۴ بشقا ب اضاف اومد

محلش نده

احمقم دیگه اگه فازم عوص نشه باید محل یگ بهش ندم بیشعور عوضی خون به جیگرم کرده دیگه.خوبیای زیادی داره ولی همین تنددیش و قاطی کردنش همشو کمرنگ میکنه فردا میاد میگه ببخشید فلان شد بهمان شد منم خر اشتی میکنم ولی کور خونده باید بذارم بترکه

چایی دیگه حقش نبوده تو اون شرایط.باید بهش میفهموندی که ناراحتیتا تکرار نکنه.

میدونه ناراحتم ولی نمیدونم فازم چیبود چایی ریختم براش خب میگم دیگه عقل ندارم خاک تو سرم.یعنی خواستم جلو خانوادس چیزی بروز ندم بگم ما باهم خوبیم حالا واقعا خوبیم هم نمیدونم ای فاز چیه هر چند وقت یکبار مارو میگیره