2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بده خیلی وسواس فکری منو از. پا در میاره

گلم برا درمان چرا اقدام نمیکنی!؟

گلم

کودک سالم اگر میخوای

خودت باید سالم باشی میدونی؟🩵🌸

به خودت باید برسی

تا بتونی بچه رو سالم بزرگ کنی

چون وسواس فکری مادر همیشه بدون اینکه خودش بفهمه

به بچه اسیب های زیادی میزنه

خداروشکر درد لاعلاج نیست

حتی ارزش داره یه تیکه ریز طلا بفروشی خرج سلامتی خودت کنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من یه لحظه اوتیسم و با سندروم دوان قاطی کردم .شرمنده

خواهش میکنم عزیزم. اختیار دارین 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم این نگاه به لباسشویی که خیلی متداولهدر مورد جوراب جویدن خدمتتون عرض کنم که پسر من رفته بود دمپ ...

بچه شما چند سالشه .آره دمپایی هم میخوره وای اینم یادم اومد دیگه بیشتر اعصابم بهم می‌ریزه 

گلم برا درمان چرا اقدام نمیکنی!؟گلمکودک سالم اگر میخوایخودت باید سالم باشی میدونی؟🩵🌸به خودت باید ب ...

خوب شده بودم دوباره اینجور شدم .موقعی که زایمان میکنم اینجور میشم.البته اینجور نبودم یک سال از زایمانم گذشته. وسواس فکری اومده سروقتم 

بچه شما چند سالشه .آره دمپایی هم میخوره وای اینم یادم اومد دیگه بیشتر اعصابم بهم می‌ریزه

۵ سالشه

ولی این کارهایی که گفتم واسه حدودهای یک سالگیش بود

نگران نباشید عزیزم

اینا خیلی چیزهای طبیعی و رایجی هست

اصلا به اوتیسم نمیخوره

حتی تو کامنت قبلی هم گفتم

چند وقت دیگه شروع میکنه به پرتاب اجسام

اونم کاملا روند طبیعیه

نگران نباشید