2777
2789
عنوان

اوتیسم

382 بازدید | 46 پست

دوستان من بچه ام یک سالشه حالم خیلی بده همش میترسم اوتیسم داشته باشه نمی‌دونم وسواس فکری دارم 

یا واقعا اوتیسم هست

مثلا وقتی لباسشویی روشن میکنم زل میزنه بهش 

یا جوراب و چیزی دوست داره بجوعه 

یا از خودش گاز میگیره 

ولی ارتباط چشمی داره باهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس شویی و چیزی ک بچرخه اکثر بچه ها دوست دارن

یا چرخش پنکه

متاسفانه اکثرا مثل شما علائم رو سرچ میکنن

با توجه به چیزایی ک نوشته شده میگن اوکی

پس بچمون اتیسم داره😀

نه دکتر خیلی جوانب دیگ رو میسنجه

فعلا ک میگی توجه داره بهت

خب خوبه

وایستا اگر چیز غیر طبیعی دیدی به یه روانشناس کودک نشون بده بچه رو

همین

دیگ اون روانشناسی ک کارش تو این زمینه باشه با یه جلسه تشخیصو داده رفته

خیالت راحت میشه💋🩵🌸

خودتون هم

برای وسواس فکری و درمانش اقدام کنید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معمولا بچه های اوتیسم یا تو سونوگرافی ها معلوم میشه یا وقتی دنیا اومدن معلوم میشه نمیمونه 1 سالگی

سونوگرافی اوتیسم رو معلوم‌نمیکنه. هیچ غربالگری اوتیسم رو فعلا معلوم نمیکنه. بدو تولد معلوم نمیشه. حتا تا ۳ سالگی هم قطعی معلوم نمیشه

البته بچه ایشون اوتیسم نداره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
معمولا بچه های اوتیسم یا تو سونوگرافی ها معلوم میشه یا وقتی دنیا اومدن معلوم میشه نمیمونه 1 سالگی

نه اوتیسم حتی چند سالشون هم بشه شاید همه متوجهش نشن ؛ اونی که میگید سندروم داون هست

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

وقتی تعامل چشمی داره...صداش میکنی واکنش میده برمیگرده....کلمه و حرف زدن رو بلده بگه...تمرکز حافظه داره

نیست

شاید یسری حرکتها مثل چرخش لباسشویی...یاحتی چرخیدن دور خودش براش جالب بیاد

نگران نباش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

عزیزم این نگاه به لباسشویی که خیلی متداوله

در مورد جوراب جویدن خدمتتون عرض کنم که پسر من رفته بود دمپایی های حموم رو آورده بود و گاز میزد😩😩😩🤣🤣🤣

تازه بعدا به مرحله پرتاب اجسام هم میرسین که خیلی امر طبیعیه