2777
2789
عنوان

دیشب یه خواب دیدم در حد آمن هوتب خیلی عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 143 پست
استارتر عزیز ان شاله خیره ولی به هر کسی اعتماد نکن مراقب اطرافت باش غیبت نکن و ممکنه برات کار منفی ک ...

مراقب زبانت باش جلو زبونت و بگیر مربوط به خودته مراقب باش زبانت برات دردسر نشه اصلا بد گویی کسی و نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب من خاب دیدم مرحومه هایده منزل پدرمه و از بی وفایی یار میخونه و میگه و غمگینهشیوید پلو و ته چین ...

خیرات می خواسته.  خیرات بده به نیتش 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چه جالب بیشتر میتونی توضیح بدی چجوریه

الان خیلی خسته ام ولی صبح برات تعبیر کامل خوابت میفرستم 

مثلا دیروز ششم ماه قمری بود هی تو گوگل سرچ کنی تعبیر خواب ششم ماه قمری برات بالا میاره کلی میگه یا ششم سوره قرآن آیه ششم میشه تعبیر کلی خوابت 

جزییات خواستی فردا برات میفرستم

استارتر عزیز ان شاله خیره ولی به هر کسی اعتماد نکن مراقب اطرافت باش غیبت نکن و ممکنه برات کار منفی ک ...

اطرافت دشمن زیاد داری یه طایفه که خودشون هم با خودشون درگیر هستن باهات دشمنی می‌کنند خیلی دوست دارن بهت ضربه بزنن ولی خیلی کم میتونن این آدما به ظاهر دیندار هم هستن

تا جایی ک من می‌دونم سگ میشه دشمن بقیشم احتمالا شام زیاد خوردی

سگ نبودن

بچه گربه بودن

اتفاقا دیشب شام نخوردم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

گربه یجایی خوندم ک نماد لذات و فریب های دنیاییه، اینکه سنگ شدن یعنی خیلی سعی میکنی ک فریب نخوری ولی اینکه تبدیل ب عنکبوت شدن یعنی گرفتارشون میشی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

میدونم.تا جایی که یادم طلاق گرفتین؟؟امضاتون متن خاصیه؟

به همسرم برگشتم

امضام از خانم الهه سادات موسوی هست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
اگر خواب ترسناکی دیدی سعی کن تعریفش نکنی ... من شنیدم که تعبیر میشه ...

جدی؟نمیدونستم

چجوری باید غیر فعالشون کرد؟دعانویس سید بودبا مادرم رفته بودمالان من دیگه بهشون دسترسی ندارم

ببین خوابت خیلی واضح بهت میگه موکل سحر داره واست فعالیت میکنه دلیل بیماریتم فیزیکی نیست ماورایی هستش ۴۵ روز تند خوانی سوره بقره رو بزار تو خونتون پخش بشه که این موکلا از بین برن

خواب گزاران نی نی سایت تعبیرخوابهای آشفته نمیدانند

بهانه نیاورید

سگ و گربه مار تو استینن تو خواب 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!