2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه میخوام شروع کنم

پینوکیو برای شروع خوب نیست هم سطح بالایی داره هم تست هاش کمه بهتره تک پایه خیلی سبز بزنی 

ترجیحا هم اگه دانش آموز دوازدهم نیستی کلاس نبین یا فقط برای دوازدهم ویدیو ببین

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خوبه ولی آموزش کوتاه و گاها ناقص ب خاطر رد شدن از جزییات نتیجه هم مثل خودش میشه

خود کتاب درسی رو میخونم ب علاوه فیلم و تست از منابع و آزمون ها.

من از مشاور پرسیدم  تازه بهم گفت  فیلم نبین فقط کتاب درسی رو بخون و تست بزن من خودم گفتم بزا فیلم هم ببینم 

صفر نیستم ولی پشت کنکوری ام قبلا فیلم زیاد دیدم

پینوکیو برای شروع خوب نیست هم سطح بالایی داره هم تست هاش کمه بهتره تک پایه خیلی سبز بزنی ترجیحا هم ا ...

پشت کنکوری ام . 

سطح خودم متوسط رو ب بالاست ینی اینطور نیست ک صفر باشم برا همین گفتم 😅

قبلا خیلی سبز رو کار کردم ولیی باشه حتما برسم اینم میزنم

پشت کنکوری ام . سطح خودم متوسط رو ب بالاست ینی اینطور نیست ک صفر باشم برا همین گفتم 😅قبلا خیلی سبز ...

اتفاقا پینوکیو بزن 

سطحش خوبه برای تو که ویدیو هم دیدی آموزش خوبی داری عالیه دیگه آزمون بزن باز دلت خواست کتاب تست بزنی بعد از اون آی کیو و دوران جمع بندی یا وقتی میخوای آزمون بگیری حتما موج آزمون استفاده کن 

خوبه پس آموزش خوبی داشتی مشکلی ندارنهمین روال پیش برو

اره قبلا حنیف سالیانه دیدم و زیست من بیشتر وقتم سر درسنامه رفت هیچ تست نمیزدم برا همین آموزش دیگ مشکل ندارررم فقط تست کم میزدم تو این سالا🥲🥲