2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری و کسایی ک قبول شدید بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دندون میخوام‌تازه شروع کنم‌نمیدونم از کجااا

ایول عالیییه. 

شروع کن زودتر منم همینطور بودم نمیدونستم از کجا شروع کنم میخای ی چنل بفرستم برات اونجا من از اونجا  دیدم و جرقه خورد ک چیکار باید بکنم

پشت کنکوری ام . سطح خودم متوسط رو ب بالاست ینی اینطور نیست ک صفر باشم برا همین گفتم 😅قبلا خیلی سبز ...

منم پشتم با توجه به تجربه ام گفتم پینوکیو خوب نیست و الان دارم دوباره پایه کار میکنم ولی اگه از نظرت برات خوبه بزن

میشه بگی زیست کنکورت چند بوده؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اتفاقا پینوکیو بزن سطحش خوبه برای تو که ویدیو هم دیدی آموزش خوبی داری عالیه دیگه آزمون بزن باز دلت خ ...

چشم عزیزم مررررسی از راهنماییییت حتماااا همین کارو میکنم 

آره آره برا مرور هم موج آزمون خوبهر

تک پایه سطح سوالاش پایینه؟

پایین نیست منتهی زیاد بدرد نمیخوره با توجه به زمانی که توش هستیم 

اگر دهمی یا یازدهمی بودی خوب می‌بود که توی سال کمک به تثبیت مطالب میکرد 

سال کنکوره و الان آبانیم

منم پشتم با توجه به تجربه ام گفتم پینوکیو خوب نیست و الان دارم دوباره پایه کار میکنم ولی اگه از نظرت ...

جدی ؟ من اصن پینوکیو اخه کار نکرده بودم همش ایکیو میزدم و آزمونا. از چه لحاظ میگی خوب نیست؟ زیادی سخته یا اشتباه داره تو پاسخنامه و تستاش؟

من زیست رو زیاد خوب نزدم کلا همیشه زیست نقطه ضعف بوده برام و کمترین درصدم بود ۳۱درصد

موفق باشی عزیزم ❤️ برای منم آرزو موفقیت کن 💕🥹

مرررسی مهربون . 😍😍 چشممم عزیزم از ته دلم برات آرزو میکنم بدرخشی و به بهترین جایی که حقته برسی😍❤️‍🔥❤️‍🔥

پایین نیست منتهی زیاد بدرد نمیخوره با توجه به زمانی که توش هستیم اگر دهنی بازدمی بودی خوب می‌بود که ...

افرین دقیقاااا برای همینرگفتم  . 

احتمالا همون ایکیو بزنم