2777
2789
عنوان

رمان بامدادخمار چقدر دروغ توشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 178 پست
اینا توجیه نویسنده هستطفلک منصور پس🥴پس رحیم نجار هم بچه میخواست و محبوبه دیگه باردار نمیشد پس چه اش ...

ازدواجش با نیمتاج وقتی بوده که هیچ زن دیگه ای نداشته..... اینو نوشتم براتون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ازدواجش با نیمتاج وقتی بوده که هیچ زن دیگه ای نداشته..... اینو نوشتم براتون

ازدواج اولش رو نگفتم....ازدواج دومش که نویسنده میگه زن اول به زور واسش گرفته که بالاخره ما نفهمیدیم زن سالاری بوده یا مردسالاری 

زن سوم هم که محبوبه هست ک بالاخره هوو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج اولش رو نگفتم....ازدواج دومش که نویسنده میگه زن اول به زور واسش گرفته که بالاخره ما نفهمیدیم ...

چی بگم والا بالا هم گفتم باید رمان رو با مقتضیات زمانی خاص خودش خوند

نیمتاج هم برای شوهرش زن میگیره که دهن بقیه رو ببنده و از طرفی

بالاخره لابد احساس خطر هم میکرده تو اون شرایط و میخواسته زندگیش حفظ بشه اینطوری

تو واقعیت هم از این اتفاق ها میفتاده که زن خودش برای شوهرش زن دیگه ای بگیره‌... حتی یکی از زنهای ناصرالدین شاه که سوگلی هم بوده، این کار رو میدونم میکرده

اینطوری خودشون رو برای شوهر عزیز میکردن 

باید با شرایط همون زمان دید اینا رو..... نه الان که اصلا هیچ معنی ای برامون نداره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مشکلی من ندارم با کامنتت....‌ چون تاپیک پیر پسر رو زده بودی و میگفتی ارزش نداره , اون توضیح رو بهت د ...

آره پیرپسر و تو همون تاپیکم گفتم با اینکه فیلم قوی و پُری هست، اما سلیقه ی من نیست. نه اینکه سلیقم خیلی عامه پسند باشه، نه اتفاقا. فقط فیلمایی که زیاد ناهنجاری و خشونت دارن، حالم و بد میکنه. من فیلمای عاشقانه دوست دارم، اما نه هرعاشقانه ای. الان تو همین شبکه نمایش خانگی کلی سریال عاشقانه مثل شغال و از یادرفته و جزر و مد و ...داره پخش میشه که واقعا ارزش دیدن ندارن. یه مشت سریال آبکی بی محتوا‌. ولی بامداد خمار واقعا عین کتابش ساخته شده. مثلا شخصیت رحیم نجار و دقیقا عین همونی که توکتاب نوشته بود درآوردن. یعنی من وقتی کتاب و میخوندم، دقیقا یه همچین چهره ای تو تصورم بود...فضای خونشون، نوکر و کلفت ها، خانواده محبوب، روایت عمه، همه چی همونجوره. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

میگن اون کتاب از زبون رحیم نیس دروغ میگن که اززبون اونه

اون کتاب شب سرابه، که یه دزدی ادبی بوده. نویسنوه بامداد خمار شکایت میکنه ولی جلوی چاپش و نمیگیرن فقط قانون میگه سود پولی که از فروش کتاب باید برسه به نویسنده شراب سراب، مستقیم بره توحساب نویسنده بامدادخمار

می‌تونم بهت درخواست بدم چند تا سوال بپرسم ازش زمانی که از زبان رحیم نوشته شده چی اونم خوندی؟!

من خوندم....ولی اون یه کتاب بی ارزشه، تماما کپی برداری از بامداد خماره. درواقع یه رونویسیه با یه کم جابجایی. 

ففط این توی دنیا پرفروش بوده؟ سی سال پیش نوشته شده میخواستی توی این سی سال یه دونه فروش نداشته باشه؟ ...

نه عزیزم، اتفاقا یه کتابی زمان خودش خوب میفروشه، همه میخونن و تموم میشه میره. اما یه کتابی سالها سر زبونهاست. هررررگز از ذهن مردم پاک نمیشه. این کتاب سالیان سال چاپ میشه و همچنان فروش خوبی داره. پس نمیشه گفت تمام کسانی که این کتاب و میپسندن بی سلیقه ان، یا کتاب خون حرفه ای نیستن. بامدادخمار و من خودم همون دهه هفتاد خوندم، الان دهه هشتادیا دارن میخونن و لذت میبرن. کتاب، لباس نیست که از مد بره. اگه اینطور بود اینهمه آثار ادبی ارزشمند نداشتیم.

دقیقا وقتی که فامیل رحیم به شب اومدن خونشون و محبوبه داشت دق میکرد چقدر از رحیم بدم اومد اما وقتی شب ...

مگه نویسنده شب سراب نویسنده بامداد خمار بوده که از زبون هر دو نوشته باشه که ادم بگه ای وای قضاوت کردیم ای وای اشتباه کردیم

یه زن زن ستیزی واس اینکه خودش رو بندازه سر زبون‌ها و معروف بشه اومده بدون اجازه نویسنده بامداد خمار این کتاب رو چاپ کرده

ازش هم شکایت شد و خسارت هم گرفتن تا یاد بگیره از این کارا دیگه نکنه

همین که نویسنده شب سراب سرقت ادبی کرده معلومه چه کتابیه

هر چند من خودمم قبلا خوندمش

تو بامداد خمار مادر‌شوهر محبوبه میگف کلا دو تا پسر قبل رحیم داشتم

اما تو شب سراب هفت هشت تا بچه قبل رحیم گفت بودن که مامان میگف بخاطر نداری پر‌پر شدن

رحیم ک عاشق بود چرا اینجوری کردخواستم نگاه کنم دیگه بدم آمد از داستان ش

عاشق نبود

هوس بود کتک کاری و هرزه‌بازیش خیلی زود شروع میشه

البته از یه جایی به بعد محبوبه میفهمه شاید از خیلی قبل‌تر هم رحیم گند‌کاری میکرده و محبوب بی‌خبر بوده

۳۸ بار چاپ مجدد گرفته

چون عامه پسنده . 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

چون عامه پسنده .

عامه به معنی اکثریت بله، ولی به معنی بی لِول بودن خیر. این رمان در جهان مشهور شده و تو چند کشور ترجمه و چاپ شده. خیلی از کشوراهم قصد داشتن فیلمش و بسازن، ولی نویسنده اجازه نداده که قبل از ایران کسی اینکارو بکنه.

پس وقتی از یه اثر اینهمه استقبال میشه، نمیتونه سطح پایین باشه.

آره پیرپسر و تو همون تاپیکم گفتم با اینکه فیلم قوی و پُری هست، اما سلیقه ی من نیست. نه اینکه سلیقم خ ...

منم اصلا منظورم این نبود که سلیقه سطح پایینی داری، اتفاقا از کامنت هات که جاهای دیگه دیدم، سطح فکرتون رو تا حدی شناختم که بدونم اینطوری نیستی

با سبک سلیقه ات، مشخصه دیدن فیلم پیر پسر مناسبت نبوده و خوشت نمیاد...

منم سر دیدنِ فیلم لانتوری در سینما به این نتیجه رسیدم... از اونجا به بعد فهمیدم اول باید سلیقه افراد رو بشناسم، بعد تصمیم بگیرم فیلمی که میگن سلیقه من آیا هست یا نه، و یا بهشون فیلم یا کتابی رو توصیه کنم....