عزیزم یه توصیه بهت بکنم ؟ سلیقه تو بشناس..... قصدم نه توهینه نه هیچیفقط توصیه دوستانه چون نسبت به اس ...
خیلی ممنون از توصیه ت، فقط ربطش و به کامنتم متوحه نشدم. یه دوستی پرسیده آیا ارزشش و داره بخونم؟ و من نظرم و گفتم...مشکل شما چیه؟ صدبار دیگه ام این سوال و از من بپرسن، میگم این رمان بسیار زیباست و واقعا ارزش خوندن داره. و این فقط نظر من نیست. بیست وچند ساله این کتاب محبوب مردمه
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه غم انگیززززز خب با منصور ازدواج میکنه که ؟! عاشق هم نمیشن دوباره ؟!
دوباره ازدواج میکنه ولی یادم نیست اسم شوهرش چیه،میشه زن دوم یه مرد،به خواست زن اول اون آقا که خودش مشکل ظاهری و پوستی داشته و فقط میخواسته ازدواج کرده باشه بخاطر همین انگار عذاب وجدان داشته و خودش محبوبه رو برا شوهرش میگیره فکر کنم همون منصور باشه دقیق یادم نمیاد
اونایی که میگن این رمان خیلی قشنگه معلومه رمان خون حرفه ای نیستن خداییش داستانش خیلی ساده و معمولیه
خب عزیزم اکثر کتاب هایی که چاپشون به مرحله های گسترده ای میرسه و ناشر های مختلف چاپ میکنن ممکنه نتونن درست کتاب رو ویرایش بدن چون خیلی هاشون تجربه و مهارت ندارن