حالم خیلی بد میخوام ازش جدا شم ولی نمیتونم هر لحظه منتظر نوتیف پیامشم... حتی هر چقد خودم و سرگرم میکنم باز نمیتونم بیشتر از نیم ساعت دور از گوشی باشم چکش نکنم... با اینک میدونم اون خیلی سرش شلوغ ولی خب واقعا خیلی دیر پیام میده و من هزار بار ب خودم میگم جوابش و نده دیر بده مثل خودش ولی تا نوتیفش میاد سریع جوابش و میدم حالم از خودم بهم میخوره اینقدر درمقابلش ضعیفم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ دوسش داری واقعا جدا نشو حسرتش بعد ها نابودت میکنه
بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..
دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم... هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم.. این خی ...
حسش کردم با تمام وجودم ولی غرورم منو احساسمو و قلبمو نابود کرد
بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..
دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم... هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم.. این خی ...
ولی سعی کن یکم فاصله بگیری ازش تو دسترس نباش یه مدت
حسش کردم با تمام وجودم ولی غرورم منو احساسمو و قلبمو نابود کرد
خیلی بد خیلیی😭😭😭دلم گریه میخواد دلم بغل میخواد... وقتی باهام حرف میزنه فک میکنم از اون عاشق تر نیست وبی با رفتاراش عشق و ثابت نمیکنه بهم دلم توجه میخواد.. محبت ولی من و دیونه کرده
خیلی بد خیلیی😭😭😭دلم گریه میخواد دلم بغل میخواد... وقتی باهام حرف میزنه فک میکنم از اون عاشق تر ن ...
بخدا قشنگ اینا رو حس کردم من و میدونم چقدر بدع ولی تو درگیرش شدی و اگه ازش بگذری شاید حالت از الان بهتر شه ولی هیچ وقت هیچکس به دلت نمیشینه
و همیشه همیشه حسرتش یه گوشه دلت میمونه و خیلی پشیمون میشی