2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم

82 بازدید | 15 پست

حالم خیلی بد میخوام ازش جدا شم ولی نمیتونم هر لحظه منتظر نوتیف پیامشم...  حتی هر چقد خودم و سرگرم میکنم باز نمیتونم بیشتر از نیم ساعت دور از گوشی باشم چکش نکنم...  با اینک میدونم اون خیلی سرش شلوغ ولی خب واقعا خیلی دیر پیام میده و من هزار بار ب خودم میگم جوابش و نده دیر بده مثل خودش ولی تا نوتیفش میاد سریع جوابش و میدم حالم از خودم بهم میخوره  اینقدر درمقابلش ضعیفم

برای اینکه ازش زده بشی یع شب خیال کن به بدترین شکل ممکن بهت خیانت کرده ، به بدترین شکل ، هزارتا خرفم بهت زده ، بعد از چشمت میوفته

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

برای اینکه ازش زده بشی یع شب خیال کن به بدترین شکل ممکن بهت خیانت کرده ، به بدترین شکل ، هزارتا خرفم ...

باورت میشه هزار بار ب اینا و بد تر از ایناش فک کزدم؟؟ نمیشههه زده نمیشم اصلا نمیدونم چم شده خاک بر سرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دوسش داری واقعا جدا نشو حسرتش بعد ها نابودت می‌کنه 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

باورت میشه هزار بار ب اینا و بد تر از ایناش فک کزدم؟؟ نمیشههه زده نمیشم اصلا نمیدونم چم شده خاک بر س ...

چون از ته دلت نمیخوای 

دخترا تو ۱۲ دقیقه میتونن برای یکی سوگواری کنن و تمام 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

اگ دوسش داری واقعا جدا نشو حسرتش بعد ها نابودت می‌کنه

دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم...  هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم..  این خیلی پیچیده..  نمیدونم دوسم داره یا نداره یه جوری معلقم

دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم... هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم.. این خی ...

حسش کردم با تمام وجودم ولی غرورم منو احساسمو و قلبمو نابود کرد 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

ی جورایی اره...

خب همون ، ولی از ته دلت نیست یعنی فراموشی هم در کار نیست

دوسش دارم ولی نمیخوام غرورم له شه و من همش دنبالش باشم... هیچ وقت واسه پسری اینجوری نبودم.. این خی ...

ولی سعی کن یکم فاصله بگیری ازش تو دسترس نباش یه مدت 

حسش کردم با تمام وجودم ولی غرورم منو احساسمو و قلبمو نابود کرد

خیلی بد خیلیی😭😭😭دلم گریه میخواد دلم بغل میخواد...  وقتی باهام حرف میزنه فک میکنم از اون عاشق تر نیست وبی با رفتاراش عشق و ثابت نمیکنه بهم دلم توجه میخواد.. محبت ولی من و دیونه کرده 

خیلی بد خیلیی😭😭😭دلم گریه میخواد دلم بغل میخواد... وقتی باهام حرف میزنه فک میکنم از اون عاشق تر ن ...

بخدا قشنگ اینا رو حس کردم من و میدونم چقدر بدع ولی تو درگیرش شدی و اگه ازش بگذری شاید حالت از الان بهتر شه ولی هیچ وقت هیچکس به دلت نمیشینه

و همیشه همیشه حسرتش یه گوشه دلت میمونه و خیلی پشیمون میشی

مشکل همین نمیتونم هر چقدم خودم و مشغول میکنم.. اون بعد 4 ساعت جواب من و میده من سر 5 دقیقه جوابش و ...

با دوستات خوش بگذرون زیاد سراغ گوشی نرو خودتو سرگرم کن 

بخدا قشنگ اینا رو حس کردم من و میدونم چقدر بدع ولی تو درگیرش شدی و اگه ازش بگذری شاید حالت از الان ب ...

چرا همیشه اینجوری میشه اونی که دوسمون داره دوسش نداریم..  اونی که دوسش داریم دوسمون نداره😔😔