2777
2789
عنوان

براساس این سونوگرافی یعنی بچه سقط شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 44 پست
خب این یعنی سقط شده مگه نه ؟من الان خیلی بهم ریختم هیچیو نمیفهمم

سقط معنیش میشه خروج جنین جفت وساک بارداری از رحم بارداری شما احتمالا پوچ اگه جنین دیده نشده ولی اگه جنین هست قلب نه جنین رشد نکرده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو جدید قدیم رو ول کن پریودیات منظم؟براساس تاریخ شروع اخرین پریودیت چندهفته ای الان

اصلا پریودیام مرتب نیست 

تنبلی تخمدان دارم احتمال میدم اخرین پریودم بین ۵ تا ۲۵ مرداد بوده باشه 

دقیق یادم نیست 

چقدر ادم از لحاظ روحی بهم میریزه بخاطر این یکم دلشکسته ام وگرنه بقیه که هیچه

اره منم برام سخت بود بااینکه هنوز جنسیتش معلوم نبود اسم انتخاب میکردم باهاش حرف میزدم واقعا سخته.

حالا ی چی بگم خدانصیب دشمنتم نکنه من تو دومین بارداریم ک مجبور ب سقط شدم داداش جوونمم ازدست دادم فک کن ده روز بود فهمیدم حاملم داداشم فوت کرد همه گفتن نیا خاکسپاری خطرناکه دقیقا ۲۰روز بعد دکتر گفت خانوم رشد جنین متوقف شده برو سقط کن هنوز ک هنوزه بعد ۳سال داغ اینکه چرانرفتم خاکسپاری تودلم مونده کاش میرفتم حداقل اینقدر نمیسوختم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سقط معنیش میشه خروج جنین جفت وساک بارداری از رحم بارداری شما احتمالا پوچ اگه جنین دیده نشده ولی اگه ...

اهان متوجه شدم 

بنظرتون احتمال رشدش هست یا نه در این موارد ستور ختم بارداری میدن ؟ 

عزیز درکت میکنم خدا انشالله بهت صبر بده خدا بهت توان بده

فداتشم.

خدا دلتو روشن کنه ایشالا بارداری راحتی داشته باشی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصلا پریودیام مرتب نیست تنبلی تخمدان دارم احتمال میدم اخرین پریودم بین ۵ تا ۲۵ مرداد بوده باشه دقیق ...

اگه اخرین پریودیت ۲۵مرداد شروع شده پس حدود ۱۰هفته باید بوده باشی محض احتیاط سونو واژینال بده بعد برو دکترو بیمارستان نترس من بچه ام ۱۵هفته بود سقط شد دوباره شکر خدا باردارشدم فقط استرس نکش هرچی استرس بکشی دیرتر مثل من بچه دارمیشی 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

اهان متوجه شدم بنظرتون احتمال رشدش هست یا نه در این موارد ستور ختم بارداری میدن ؟

اگه ۱۰هفته هست سن بارداریت ولی جنین رشدنکرده ورشدش تو۷هفته مونده باعرض تاسف رشد بچه تون متوقف شده 

باشه عزیز انشالله به خیر بگذره

توخونه سخته برو بیمارستان درد داشتی مسکن میدن بهت