2777
2789
عنوان

براساس این سونوگرافی یعنی بچه سقط شده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 44 پست
چقدر دردناک کلی دلبسته شده بودم میترسم دوباره باردار نشم سقطش خیلی درد داره ؟ یعنی جای امیدی نیست؟

دنبال علت باش که توبچه های بعدیت خدایی نکرده مجدد برات اتفاق نیفته برو مرکز ناباروری ازمایش یگو بنویسن ببینن از چی تون بوده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دردناک کلی دلبسته شده بودم میترسم دوباره باردار نشم سقطش خیلی درد داره ؟ یعنی جای امیدی نیست؟

دردش مثل درد زایمان طبیعی  ازسونو نامه بگیر ببر بیمارستان اونجاحسابی بهت رسیدگی میکنن واسه سقط ی وقت خودت سرخود توخونه سقط نکنی خطرناکه ممکنه خونریزی اینا داشته باشی.

دولاره حامله میشی نترس من بعد دوتا سقط مکرر بعدده سال خدابهم دخترداده ک الان کل خونه رو بهم میریزه کلا ده ماهشه اما اندازه ده تابچه شلوغ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
درد فقط داخل کشاله رانم یکم درد داره خونریزی که اصلا ندارم بجز دوبار بعد رابطه که دفعه اخر عنابی رنگ ...

گریمیجات بخور و حتمن طناب بزن حتمنننن

گرمیجات مثل زعفران یاچای  دارچین ووو

دنبال علت باش که توبچه های بعدیت خدایی نکرده مجدد برات اتفاق نیفته برو مرکز ناباروری ازمایش یگو بنوی ...

اخه من یه دونه پسر دارم 😔از ادواج قبلیم 

احتمالا اهتلال ژنتیکی با همسرم دارم 

اره سونو رو دوتا جای متفاوت رفتم که اولیه بیمارستان بود بنظرم دقت بالایی نداشت الان سردرگمم چت جی بی ...

نه بابا ساک هنوز هست سقط نشده اگه ۱۰هفته هستی براساس پریودی برو سونوواژینال بازم بعد برو دکتر ولی اگه کمترهستی ۷هفته ای صبرکن دوهفته بگذره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دردش مثل درد زایمان طبیعی ازسونو نامه بگیر ببر بیمارستان اونجاحسابی بهت رسیدگی میکنن واسه سقط ی وقت ...

چقدر ادم از لحاظ روحی بهم میریزه 

بخاطر این یکم دلشکسته ام 

وگرنه بقیه که هیچه 

اخه من یه دونه پسر دارم 😔از ادواج قبلیم احتمالا اهتلال ژنتیکی با همسرم دارم

شاید دی اف ای همسرت بالاهست شاید ژنتون مناسب هم نیست اول خواست خُدا بعد باای وی اف جنین های دارای نقص ژنتیکی رو انتقال نمیدن 

اره سونو جدید اینو میگه که ۷ هفته ام

سونو جدید قدیم رو ول کن پریودیات منظم؟براساس تاریخ شروع اخرین پریودیت چندهفته ای الان