2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم که زنم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 83 پست
دل بستن به آدما کلا کار مزخرفیه :)

👏

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

اگر میشد و شرایطش بود منم دوس  داشتم مجرد بمونم و تنها زندگی کنم.‌دور از پدر و مادر سمی م البته.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کمک ساقیش😂😂😂

😂

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

الان تجربه کردی....قطعا تو انتخاب بعدی بهتر عمل میکنی

حوصلشو ندارم.ابنجودی راحترم

واسم سواله چرا بعضیا اینقدر گارد گرفتین حالا اگه ی خانوم تاپیک میزد این حرفومیگفت میگفتین اره بهترین کارو کردی کات کردی فلان بهمان.

خب ایشونم ب اون درجه از شناخت رسیده میگه اره خوشحالم ک بهم خورد ن ک خانوما کات میکنن دیگه باکسی نیستن والا مورد دیدم یارو امروز با داداش کوچیکه کات کرده فردا بادادابزرگ ک متاهله ریخته روهم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگر میشد و شرایطش بود منم دوس داشتم مجرد بمونم و تنها زندگی کنم.‌دور از پدر و مادر سمی م البته.

سعیتو بکن

واسم سواله چرا بعضیا اینقدر گارد گرفتین حالا اگه ی خانوم تاپیک میزد این حرفومیگفت میگفتین اره بهترین ...

اینا دارن انتقام یکی دیگه رو از من میگیرن.من مشکلی ندارم اگه از فشار روحیشون کم میشه