2777
2789
به نظرم برو حلالیت بگیر ،حتی اگر مجبور شدی به خاطرش یه مبلغی بده و حلالیت بگیر

چون رفت و آمد داریم میترسم بعد بگه این همه باباش داره اما اومده دزدی 

در صورتیکه دوستم آورد منم خوردم چندین مدته عذاب وجدان ذارم نمیدونم بگم یا نگم حتی همون سال مدزسه کلی خرج مدزسه رو ما دادیم چون یه منطقه فقیر نشین بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم به مدیر مدرسه بگید ،شاید کسی اون شیرینی ها رو برای معلم ها خریده بوده و مدرسه آورده باشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

یه روز شیرینی ببر مدرسه و با شوخی و خنده این خاطره رو تعریف کن بگو یاد اون روز افتادم گفتم شیرینی بگیرم بیام ببینمتون.

اتفاقا خاطره‌ی باحالیه از دبیرستان. نوجوونا عاشق کارای خفنن و کش رفتن شیرینی از دفتر دبیرا اصلا فاز گناه نیست اقتضای سن نوجوونیه. به نظرم یه تفریح سالم نوجوونیه😁

چون صاحب شیرینیها رو میشناسید باید به خودشون بگیدالبته میتونید عین همون شیرینیها و همون مقدار رو بخر ...

بخدا دوتا دونه آورده بود اون موقع کلی خندیدیم مسخره بازی کردیم که چرا بیشتر نیاورده الان میگم کاش اصلا نیاورده بود 

چون رفت و آمد داریم میترسم بعد بگه این همه باباش داره اما اومده دزدی در صورتیکه دوستم آورد منم خوردم ...

به نظرم بگو دوستم آورد و ... بعد هم به احتمال زیاد اونا بگن مهم نیست و ...،اینطوری خیالت راحت میشه  و دیگه عذاب وجدان نداری 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

عزیزم به نظرم برو یه جعبه شیرینی ببر و حلالیت بگیر. حق الناس اون دنیا وحشتناک ادمو زجر میده. یا زنگ ...

دقیقا چون خودم خیلیا رو حلال نکردم از همین میترسم کارما پس بدم از طرفی نمیتونم با کسی حرف بزنم به مامانم بگم میکشتم