2777
2789

سایت اکادمی امروز هست 50 ساعت زیست یا درسه دیگه رو رایگان میده بهتون معبتر هستش برای درسای دیگه هم داره ریاضیش اقای عزیزی هست شما ثبت نام کنید 15 ویدیو به شما رایگان میده به منم 5 تا لطفا برید ثبت نام کنید نیاز دارم فیلم برای ریاضیم ببینم لطفا کمکم کنید هزینه کلاس ریاضی ندارم بدم بعدشم فیلماش کوتاهه طولانیو  وقت گیر نیست اجازه نمیده لینک رو بزارم درخواست بدین بفرستم براتون

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی میتونی پارت بندی کنی یا اصل درسنامه رو فقط ببینی تستاش رو خودت بزنی.

درسنامه بدون فیلم متوجه نمییشم خوب

درسنامه بدون فیلم متوجه نمییشم خوب

منظورم فیلمه دیگه. فقط اون بخشش که داره درس میده رو ببین تستایی که حل میکنه رو نبین خودت از پی دی اف یا اگه داری بزن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
منظورم فیلمه دیگه. فقط اون بخشش که داره درس میده رو ببین تستایی که حل میکنه رو نبین خودت از پی دی اف ...

ممنون☺️