2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متوجه هستم یعنی چی ولی خوشم نمیاد این حرف یه مدت بین بی حجاب و باحجاب دعوا راه مینداختن الانم میخ ...

جنگ که نمیشه گفت اما اختلاف نظر هست

مشکل اصلی اون خانمایی هستن که همجنس خودشونو می کوبن تا خودشیرینی کنن واسه مردا

البته بعضیاشون با این سبک زندگی حقارت بار بزرگ شدن که جنس خودشونو درجه دوم و پایین تر میدونن و....  

نه متوجه هستم یعنی چی ولی خوشم نمیاد این حرف یه مدت بین بی حجاب و باحجاب دعوا راه مینداختن الانم میخ ...

جنگ بیت زن و مرد نیست، نبردی برام اتمام زن ستیزی، برعکس شما من برای اینکه به حقوق خودم برسم حتی شده با مردا بجنگم، میجنگم و خوشم میاد

زنی که به خاطر دختر شدن بچه اش گریه میکنه چی؟ خودشم نسل جدیدم هست. من فکر میکردم این افکار برای مادربزرگا بود ولی...

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

باید میگفت بعضی زنا چون بیشتر احتیاط میکنن

اون احتیاط بیشتر هم برای همین حرفاست آخه انقدر اینارو گفتن خانم میترسه ی اشتباه کوچیک بکنه بگن زنه دیگه! ولی روزانه کلی تصادف میشه که مردا راننده بودن هیشکی نمیاد بگه چون مرده رانندگیش خوب نبوده ...

و بحث دیگه ایی که ی جا دیدم و برام جالب بود اینکه نوشته بود مردا از همون اول وارد جامعه و رانندگی میشن 

اکثرا با دوچرخه یا بعدا موتور و کم کم ماشین تا وقتی گواهینامه بگیرن کلی تجربه داشتن و اولین بارشون حساب نمیشه 

ولی خانما اکثرا همون گواهینامه و ماشینی که سوار میشن اولین تجربشون حساب میشه و خب قطعا از این نظر آقایون مهارت و تجربه بیشتر و استرس کمتر دارن 

البته استثنا هم هست و خیلی دخترا هم دیگه چرخ و موتور راحت سوار میشن ولی در کل و تا چند سال قبل گفتم 

اون احتیاط بیشتر هم برای همین حرفاست آخه انقدر اینارو گفتن خانم میترسه ی اشتباه کوچیک بکنه بگن زنه د ...

درمورد جمله ی اولتون خانم فروغ فرخزاد هم یه جمله ی قشنگ میگه : چون یک زن هستم برای موفقیت باید تلاش زیادی داشته باشم؛ زیرا اگر شکست بخورم هیچ‌کس نمی‌گوید اون نتواست، همه می‌گویند: زنان نمی‌توانند!

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

درمورد جمله ی اولتون خانم فروغ فرخزاد هم یه جمله ی قشنگ میگه : چون یک زن هستم برای موفقیت باید تلاش ...

دقیقا آفرین 

هردفعه تو فضای مجازی کلی کلیپ میبینم از تصادف خانما با موتور یا ماشین و مردم مسخره می‌کنند ولی تاحالا ندیدم کسی از ی تصادف معمولی که مرد ها راننده بودن فیلمی بگیره و جایی بزاره در صورتی که خیلی بیشتر و شدید تر هم هست 

دقیقا آفرین هردفعه تو فضای مجازی کلی کلیپ میبینم از تصادف خانما با موتور یا ماشین و مردم مسخره می‌کن ...

ضمن اینکه بیشتر مواقع عامل این تصادفات خود مردها هستن ، مثلا وقتی میفهمن راننده زنه ، عمدا اذیت میکنن و سعی میکنن بترسوننت و حواستو پرت کنن.

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

اون احتیاط بیشتر هم برای همین حرفاست آخه انقدر اینارو گفتن خانم میترسه ی اشتباه کوچیک بکنه بگن زنه د ...

اتفاقا یه جا شنیدم میگفت در کل رانندگی خانما بهتره چون احتیاطشون بیشتره حالا بترسی خوبه یا مردباشیو روزانه سر اینهمه ملتو به فنا بدی آمار وحشتناکی از تصادف هست که همشونم مردن اگه زن بودن اینهمه مردم بدبخت نمیشدن