2777
2789
زن ستیز نیستم عدالت رو میگم قرار نیست همیشه پشت ی زن در بیام

من اینو قبول دارم، ولی صحبت من صرفا راجع به رابطه و ... نیست، راجع به کلیشه ها و حق و حقوق های خانماست

سنت هایی که از قدیم تو سرمون کبوندن

خودمون باورمون شده و عادت کردیم بهش

از مدرن بودن و امروزی بودن فقط تیپ زدن یاد گرفتیم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره😑چطور یه آدم انقد خودشو کم میبینه، بعد برعکس مردا تو هرچیزی اعتماد بنفس دارن واسه همین خودشو ...

دقیقا اعتماد به نفس مردا رو داشتیم خیلی حالمون بهتر بود و زندگی رو راحت تر میگرفتیم

سنت هایی که از قدیم تو سرمون کبوندنخودمون باورمون شده و عادت کردیم بهشاز مدرن بودن و امروزی بودن فقط ...

دقیقا، به قول انشتین وقتی وارد یه جمع باکلاس و شیک پوش میشی اولش قشنگه ولی بعد کهنگی عقایدشون خفت میکنه

بنظرم اینایی که میگن زن ستیز نیستم ولی .... کسایی ان که تاپیک اسی رو به خودشون گرفتن و الان دارن توضیح میدن که نه من زن ستیز نیستم ولی....😂 اگر زن ستیز نیستید پس نباید به خودتون بگیرید و بخواید ادامش چیزی بگید و توضیحی هم بدید 

بنظرم اینایی که میگن زن ستیز نیستم ولی .... کسایی ان که تاپیک اسی رو به خودشون گرفتن و الان دارن توض ...

زن‌‌ستیز نیستم ولی

یکم یواشکی زن‌ستیزم

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!