2777
2789
عنوان

برای بدرقه کسی که میخواد بره حج

57 بازدید | 6 پست

دوست صمیمیم داره میره حج شب قبلش ی مهمونی گرفته منم دعوتم نمیدونم باید چیزی بخرم ببرم؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش می‌خرن وقتی برگشت رفتنی چیزی نمیدن

یکم رو در وایسی دارم دست خالی برم زشت نباشه؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

برای ولیمه میبرن ولی بدرقه معمولا پول میدهند که ما بهش میگیم سر راهیبعد اون بنده خداهم سوغاتی میاره ...

نمیدونم پول ببرم بد نیست؟آخه دوستیم هم سنیم