2777
2789
عنوان

بیشترین مقداری که رفته تو پاچتون😭

213 بازدید | 24 پست

سه روزه داره همچی میره تو پاچم

یه چیزی خریدم اومدم دیجی کالا زدم دیدم800تومن گرون تر خریدم 

یه چیزی فک کردم روش زده 60 خریدمممم600 

عضویت تو کتابخونه هفته کتابخوانی رایگان بود و امروز رفتم عضو شدم300  دادم درحالی که دو هفته بعد هفته کتابخوانیه

این مورد اخری بیشتر منو سوزوند😭😭😭

شما بیشترین مقداری که رفته تو پاچتون چقدر بوده بگین یکم اروم بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیروز دو تا کرم از یه برند مسخره رفت تو پاچم ازطرف دخترخالم .۳ تومنم رفت🫤🫠

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مانتو خریدم یه هفته بعد همون مغازه اف زد  نصف قیمت کرد مانتورو 😑

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

آخریش یه هفته پیش از جلو در مدرسه که بساط لباس زیر بود 300 تومن سوتين گرفتم یه کمکی هم بشه بر اون خانم 

بعد یه هفته همین که پوشیدم پلاستیک بندهاش 4 تاشم شکست نگو پلاستیک بندها مونده تو آفتاب پوسیده 

هیچی دیگه پولم رفت خودمم خجالت کشیدم برم بگم 

مانتو خریدم یه هفته بعد همون مغازه اف زد نصف قیمت کرد مانتورو 😑

منم این بلا سرم اومده .خیلی بده خیلی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

آخریش یه هفته پیش از جلو در مدرسه که بساط لباس زیر بود 300 تومن سوتين گرفتم یه کمکی هم بشه بر اون خا ...

اینم سر من اومده جوراب گرفتم قیمت نکردم دیدم200 کارت کشیده دست فروشا واقعا بی انصافن