2777
2789
عنوان

با پسری دارم آشنا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
ن من تاحالا شروع کننده پیام نبودم همیشه خودش پیام داده یا زنگ زده یا گفته ببینیم هموتازه الان حس میک ...

ای وای چه بد 

انقدر سرد نباش دختر

مگه میشه شروع کننده ی پیام نبوده باشی 

اعتراض نکرده بهت؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ای وای چه بد انقدر سرد نباش دخترمگه میشه شروع کننده ی پیام نبوده باشی اعتراض نکرده بهت؟

ن چیزی نگفته دوروزه رفتارش تغییر کرده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چیزی نگفته دوروزه رفتارش تغییر کرده

خب تو پیام بده با توجه به حرفات که گفتی پیام ندادی و گفتی اشنا شیم میخواد ببینه بهش علاقه داری حرکتی میزنی یان 

شایدم سرش شلوغه یا بهش پیام بده یا وقتی زنگ زد بگو دلم واست تنگ شده بود

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خب تو پیام بده با توجه به حرفات که گفتی پیام ندادی و گفتی اشنا شیم میخواد ببینه بهش علاقه داری حرکتی ...

نمیدونم 

سابقه نداشت اینهمه تایم خبری نگیره

خاستگارایی که بعدش برات میاد خوب و ادم حسابی و پولدارن یا ببخشید داغون و اینا؟

من هیچوقت برای خواستگار چله نگرفتم اینیم ک دارم باهاش آشنا میشم تاجاییکه شناختم پسرخوبیه

من هیچوقت برای خواستگار چله نگرفتم اینیم ک دارم باهاش آشنا میشم تاجاییکه شناختم پسرخوبیه

ن میدونم منم گفتم ک برامورد دگ جله گرفته بودی و براخاستگار نبود  میخوام بدونم خاستگارایی ک با این سوره حشر میومد چجوری بود 

خوب و پولدار یا ببخشید داغون؟