2777
2789
عنوان

با پسری دارم آشنا میشم

207 بازدید | 25 پست

قصدمونم ازدواجه و خونواده ها در جریانن ولی اونقدرا پیگیر نیست

زمانیکه پیش همیم خیلی خوب برخورد میکنه و وقتی زنگ میزنه میگ دلش تنگ شده  و میخواد بیشتر پیش هم باشیم

بنظرتون چرا اینکارو میکنه اینم بگم اوایل آشنایی خیلی پیگیر بود

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو الان مشکل چیه؟

کمتر دلتنگ میشه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من هم اکسم هم همسر الانم که قبلا باهم دوست بودیم

هردو شون خیلی پیگیر بودن و میدونم که واقعا دوسم داشتن

با اینکه هم سرشون شلوغ بود و درونگرا بودن

روزی دو بار زنگ و یبار چت حداقل باید باشه

ولی باید متقابل باشه شما هم یه حالی بپرسی ازش

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ن پیام نمیده

اووووو

بش بگو خب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اون قصدش جدی و ازدواج نیست ، فقط قصد شما اینه!!!!اوایل رابطه همن پیگیرن این یه چیز عادی و نرماله

اتفاقا قصد اون ازدواجه و من دارم آشنا میشم باهاش،نرفتم بزور از خونشون بکشم ک بیا بامن ازدواج کن از اول هم ب قصد ازدواج پا پیش گذاشت من تایم آشنایی خواستم

راه جذب ادما اینکه اول بهش بچسبی و محبت کنی و بعد کم کم دریغ کنی و قطره چکونیش کنی

خودمم حدس زدم و بخاطر این موضوع حسم تغییر کرد بهش

الان دریغ نکرده فقط پیگیر نیست مثل قبل

من هم اکسم هم همسر الانم که قبلا باهم دوست بودیمهردو شون خیلی پیگیر بودن و میدونم که واقعا دوسم داشت ...

ن من تاحالا شروع کننده پیام نبودم همیشه خودش پیام داده یا زنگ زده یا گفته ببینیم همو

تازه الان حس میکنم زیادی بهش توجه کردم اینطور شده😂