2777
2789

بچم خیلی تحرک داره 

خیلی باهاش مدارا میکنم بخدا 

خیلی بهش محبت میکنم 

خیلی باهاش بازی میکنم 

یه ساعت هایی خیلییییی خستم دیگ کشش را ندارم 

چنان داد و بیداد میکنم که گلوم درد میکیره صدام تا تو کوچه میره .دادو بیدادام بزاش عادی شده اپایل میترسید الان فقط نگام میکنه و میشینه سرجاش 

خستم بخدا .بچه آروم یه نعمته بخدا . مهمونی هم میرم همش باید چشمم بهش باشه . داغوووونم دیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته ای عزیزم

کمی استراحت کن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خسته ای عزیزمکمی استراحت کن

اینایی که میگن بچت روانی میشه و پرخاشگر اینا هیچ درکی از بچه داری ندارند . تصورر کن ۲۴ساعت  در خمت کسی هستی که همش در حال خرابکاری و بازی و ریخت و پاشه .‌اصلا نمیشینه مگر سرگرم خوراکی یا فیلم دیدن باشه . خیلیک بازی میکنم و سرگرمش میکنم و محبت میکنم ولی روزی یکی دوبار خیلی رو مخم میره از خستگی داد و هوار میکنم خب چیکار کنم ؟؟؟چرا بعضیا نمیفهمن ؟؟؟

اینایی که میگن بچت روانی میشه و پرخاشگر اینا هیچ درکی از بچه داری ندارند . تصورر کن ۲۴ساعت در خمت ک ...

من میفهمم عزیزم 

مادر بودن واقعا سخته اعصاب فولادی میخواد 

تازه جدای اون یه نفر نفهم هم اگه تو خونت باشه بدتر

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من میفهمم عزیزم مادر بودن واقعا سخته اعصاب فولادی میخواد تازه جدای اون یه نفر نفهم هم اگه تو خونت با ...

کاش میشد داد سرش نزنم خیلی عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه بچم پس فردا پرخاشگر و روانی بشه دستی دستی . 

کاش میشد داد سرش نزنم خیلی عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه بچم پس فردا پرخاشگر و روانی بشه دستی دستی .

خیلی بده خیلی

اما سعی کن کمی خودتو کنترل کنی کم کم عادت میکنی

از امشب به خودم قول دادم دیگ داد نزنم سرش

افرین عزیزم تو میتونی 

خدا کمکت کنه

وای خدایا دیگ خودمم از دادو بیداد خستم . روزی یکی دو دفه ویش میاد داد بزنم از بس اذیت میکنه

خواهر اون همسایه منم مادره داد میزد بچه پشت سرش جیغ میکشید خب این اصلا روش درستی نیست میفهمم عصبی میشی حقم داری ولی به این فکر کن بچت چی قراره از توی این دادو بیدادا در بیاد 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید