2777
2789
عنوان

پارتنرم بخاطر اینکه رابطه باهاش ندارم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 96 پست
خب ما از تهران عروس میگیرم فقط .و بالای ۳۰سال باشه .حوصله ی بچه بزرگ کردن نداریم

بالای ۳۰سال؟؟

داماد چن سالشه مگ؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن چون ت ابن دنیا کسی ازدواج نمیکنه همه ازداج سفبد میکنن تموم میشه می‌ره الان کسی کسیو گردن نمیگیره م ...

خب عزیز اگه اکثرا مثل خواهر شوهرت بودن پسرا اینقد پر رو نشده بودن که بدون هیچ تلاشی به خواستشون برسن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداشم کوچیکه.. در نقشه ساقدوش هستم واستون😂

سیسی عروسی کنسل شد

برگرد

لباس پلو خوریاتو دربیار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یعنی چی این؟؟😂

کدومش؟

هوف؟

یا اوف؟

اونجوری باز قابل درک تره

نه نیست .پسری که بدون محرمیت به آدم دست بزنه .به لاشی و هوس بازه که اون دختره رو ول میکنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بالای ۳۰سال؟؟داماد چن سالشه مگ؟

۳۷

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه نیست .پسری که بدون محرمیت به آدم دست بزنه .به لاشی و هوس بازه که اون دختره رو ول میکنه

اگه فقط یه سالی یه بار همو بغل کنن چی؟😂

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬
نه جدی میپرسم هر دوتاش

زن منو گرفتی؟

با رسم شکل برات توضیح میدم

اوف:🤤

هوف:😣

بازم سوالی بود در خدمتم

اگه فقط یه سالی یه بار همو بغل کنن چی؟😂

بغل با رابطه ی جنسی زمین تا آسمون فرق داره جانم

۳۷

اها😟