2777
2789
عنوان

پارتنرم بخاطر اینکه رابطه باهاش ندارم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 98 پست

خو خداروشکر کن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودت بگو برامون😂😭

براتون؟

توم داداش داری

اگ نداری وقتمو نگیر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چقد بد ذاتن بعضیاطلبکارم هست تازه

من توی رابطه حس بهش پیدا کردم ولی دوباره کاری کرد ازش بدم بیاد

منظورم اینه عاشقش نبودم 

خودش هم میدونست 

سعی داشتیم باهم رابطه جدی درست کنیم

خدایا سپاسگزارم  
چرا این جوری شده ؟ به نظر من بیشتر مقصر این دخترای ساده لوحن

ن چون ت ابن دنیا کسی ازدواج نمیکنه همه ازداج سفبد میکنن تموم میشه می‌ره الان کسی کسیو گردن نمیگیره 

من با چن تا نوجوون درارتباطم نمونش خواهرشوهرم همه ازش سک. س میخان همش کات میکنه

دوتاش من چون دوسش ندارم دوس ندارم دست بهم بزنه

حتی اگرم دوستش می‌داشتی نباید اجازه می‌دادی دست بزنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کدوم شهری ؟چند سالته ؟

اول شما بگید

ناسلامتی من عروسم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اگه رابطه فقط مجازی بوده که اصلا اعتماد نکن همش دروغ اگرم واقعی بوده که بدون برا سرگرمی حتی اگه ج ...

نه حضوری خوششون میومد 

ولی انقد سر عکس تو چندساعته کات کردما 

که دیگ یکی خیره میشه من دوتا پا دیگ قرض میکنم د فرار

اول شما بگیدناسلامتی من عروسم

خب ما از تهران عروس میگیرم فقط .و بالای ۳۰سال باشه .حوصله ی بچه بزرگ کردن نداریم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏