2777
2789
عنوان

پارتنرم بخاطر اینکه رابطه باهاش ندارم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 98 پست

اگه به کسی علاقه ندارید نرید باهاش تو رابطه

بعدم رابطه.. قبل از ازدواج یعنی چی واقعا؟ یعنی تورو عروسکه دستش میدونه 

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬
اره اخه واقعا دوس ندارم پسرا بله همه میخوان

نه عزیزم پسرا همه نمی‌خوان ..یکیش داداش من مجرده .اصلا هم اهل این رابطه های پوچ و کثیف نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم پسرا همه نمی‌خوان ..یکیش داداش من مجرده .اصلا هم اهل این رابطه های پوچ و کثیف نیست

یکم از داداشت بگو برام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
الان همه اینطورین

چرا این جوری شده ؟ به نظر من بیشتر مقصر  این دخترای ساده لوحن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

وقتی پیشنهاد میدن چی بگیم که بدونن رابطه قدغنه ؟

من  حتی سر عکسم میگفتم من عکس بفرست نیستما 

باز میگفتن اوکیه ما مشکل نداریم فرداش میدیدن جدی ام 

کات میشد

کل رل زدنام به ۲۴ساعت نمیکشید 

الانم که کلا سینگلم چندساله🤣🤣

یکم از داداشت بگو برام

یعنی چه جور ؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وقتی پیشنهاد میدن چی بگیم که بدونن رابطه قدغنه ؟من حتی سر عکسم میگفتم من عکس بفرست نیستما باز میگفت ...

قاطع بگید نه

یعنی چه جور ؟؟؟

خدارو چ دیدی شاید عروستون شدم🦢

اپشن ماپشن چی داره؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حضوریمگه مجازی هم میشه😂

داداشششش حضوری دیگه کسی که درخاست میده با صد نفر بوده دنباله همین چیزام هست فقط

نمیدونم والا میگن منم تویه فیک خوندن فهمیدم🤣

وقتی پیشنهاد میدن چی بگیم که بدونن رابطه قدغنه ؟من حتی سر عکسم میگفتم من عکس بفرست نیستما باز میگفت ...

اره حالا من عاشق طرف باشم دوس دارم بوس اینا

ولی کلا پسرا همون اولش میخوان ادم دوس نداره

خدایا سپاسگزارم