2777
2789
قلبم گفت ۴ساله نیستم دیگه، عوض شده تو این ۴سالزشته اینطوری بهش بگیحالا یبار احساس راحتی کرده اینجا، ...

اخه جوری افراطی گفت حجاب حق الناس هست الان به این روابط ازادش نمیخوره ناهمگونی داره 

قلبم گفت ۴ساله نیستم دیگه، عوض شده تو این ۴سالزشته اینطوری بهش بگیحالا یبار احساس راحتی کرده اینجا، ...

نه آخه تاپیک آخرم ببینید  به لحظه شما نوشتم حجاب ندارم نماز روزه هم ندارم فک کنم اشتباه گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاها آبرومو خریده، قربونش برم، دستمو از کار حروم برید، ازم دورش کرد، کار حلال رو خودش آورد گذاشت تو دامنم

در تمام این اتفاقات من فقط گریه میکردم و میگفتم نمیخوام اینطوری شه

الان که به خودم اومدم روزی هزار بار شکرش میکنم که دستمو گرفت، به گریه هام توجه نکرد و کار خودشو کرد❤️

الهی شکرت❤️❤️

خدا خیرت بده که توبه کردی درود به شرفت

توبه منظورم از این رابطه های جنسی بود وگرنه حجاب و نماز روزه هیچی ندارم اینقدر قبلش خدا سعی کرد بهم بفهمونه آدم شم هر جور که بگی مثلاً پدر مادرم فهمیدن باز دست برنداشتم  آخر نشدم استرس این  اچ پی وی افتاد تو جونم نشستم التماس و توبه  داشتم سکته میکردم  دیوونه شده بودم بعد دکتر گفت چیزی نیست و توهم زدی به این ترتیب خدا منو آدم کرد دستش درد نکنه 

اخه جوری افراطی گفت حجاب حق الناس هست الان به این روابط ازادش نمیخوره ناهمگونی داره

عشقم من نوشتم بقیه میگن حق الناس هست گفتم کارم اگه حق الناس باشه زار هستش برو تاپیکم بخون دوباره فداتشم 

توبه منظورم از این رابطه های جنسی بود وگرنه حجاب و نماز روزه هیچی ندارم اینقدر قبلش خدا سعی کرد بهم ...

زنا خودش  حرامه خیلی کارزشتیه همینم پیشرفت خوبی بوده 

لایک نکنید .توروخدا 
توبه منظورم از این رابطه های جنسی بود وگرنه حجاب و نماز روزه هیچی ندارم اینقدر قبلش خدا سعی کرد بهم ...

منم گناه زنا داشتم البته بعدا باهم ازدواج کردیم خدا شدیدترین گناهارو‌میبخشه مگر اینکه حق الناس باشه بدترین گناه ناامیدی از خداست مطمینم تو به جایگاهی میرسی که حداقل از من و اکثریت جامعه بالاتر میری مثل تیر کمون‌که تیرو‌اول‌خیلی عقب میکشن بعد محکم رهاش میکنن و اوج میگیره برای منم خیلی دعا کن 

منم گناه زنا داشتم البته بعدا باهم ازدواج کردیم خدا شدیدترین گناهارو‌میبخشه مگر اینکه حق الناس باشه ...

اره خوب منم از همین حجاب که میگن حق الناس هست میترسم خواهر عرضه هم ندارم رعایت کنم البته در حد مو هست ولی من موهای فر خوشگلی دارم اصلا نمیتونم حجاب بزارم به امام حسینم گفتم از من برنمیاد

اره خوب منم از همین حجاب که میگن حق الناس هست میترسم خواهر عرضه هم ندارم رعایت کنم البته در حد مو هس ...

حجاب حق الناس نیست دختر این حرفای صدمن یغازو‌بریز دور این حرفارو‌میزنن فقط مردم رو از خدا دور کنن تو قران نوشته ای پیامبر به زنان مومنه بگو حجاب کنن نگفته به زنان مسلمه بگو ! میدونی یعنی چی ؟ تو اسلام درجات ایمانی فرق دارن کافر مسلم مومن موقن که اخرین درجه ایمانه مومن ها مثلا راهبه هایی هستن که تومسیحیت هم اونا حجاب دارن و مردم عادی مسلمان و‌مسیحی لزومی نداره حجاب داشته باشن