2777
2789
واسه تنبلی تخمدان باید عمل کنیم؟ یا با قرص حل میشه؟

عمل نداره که

داروهم هست

ولیدمیگن درمان نداره کنترل مبشه اونم بااصلاح تغذیه وورزش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ورزش کردم دمنوش گیاهی فعالیت کم کردن استرس تنظیم خواب آب خوردن زیاد هر شب میرفتم پارک میدویدم دوچ ...

دمنوش چی؟ 

چقدرسخته🥲اینجاامکاناتنداریم هیچی حتی پارک

نمیدونم چیکارکنم

برای باشگاهم بایدبری شهر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نگو😭😭ارثیه؟

نه

خواب کم

مخصوصا خواب شب مهمه

استرس  زیاد

تغذیه نامناسب اینا بیشتر میگن باعثشه

ارثی شو نیمدونم

کیست رو چجور برطرف کردی؟

نمیدونم هنوز هست یا نه اما چون دیگه تیر نمیکشه و ریزش موهام کم شده میگم شاید دیگه ندارم چون دکتر گفت خودش از بین میره 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم