2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بالای 30 سال

259 بازدید | 31 پست

من راجع به موضوعی احتیاج به راهنمایی عاقلانه تون دارم.

ما تهرانی نیستیم. دو ماهه عقدیم. مادر همسرم ملک تهران داره. خب کلا خانواده همسرم ماشین هاشون به اسم مادرش هست که پلاک تهرون بگیرن. 

حتی ماشین همسرم تو دوران آشنایی به نام مادرش بود اخیرا یه ماشین مدل بالاتر گرفته حس میکنم اینم میخواد پلاک تهران بگیره حتی بعضی کار هاشو کرده. 

من ناراحت شدم که چرا به تنهایی چنین تصمیمی میگیره. 

از طرفی دودل بودم که اعتراض کنم چون مبخواهیم خونه بگیریم قراره مادر همسرم هم کمک کنه ولی به عنوان قرض 

درواقع بیشتر هزینه اش با کمک مالی مادرشوهرم هست. 

نمیدونم چکار کنم؟ چجوری به همسرم بگم که بعد از ازدواج دیگه این سیستم درست نیست. میگه به خاطر راحتی سفر و ایست بازرسی و فلان پلاک تهران باشه راحت تریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هنوز دوماه عقدکردی بزار وارد اون خانواده بشی درست حسابی از سیاست و کاراشون سر در بیاری بعد دخالت کنی بهتره 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

کی گفته پلاک تهران راحت تره؟ حالا پلاک تهران چی داره 

حالا جوری نگو که بهشون بر بخوره ولی سر بسته بگو بهش 

بگو چه فرقی میکنه پلاک چی و کجا باشه به نظرم به اسم خودمون بگیریم خدای نکرده ماشین و بخوابونن و اینا مامانم اذییت نمیشه 

باید ببینی قلقش چیه 

فعلا نگو بزار برید سر خونه زندگی سر فرصت و آروم بگو

من استرس اینو گرفتم که نکنه یه دفعه به بهانه اینکه مادرش بیشتر پول خونه رو داده خونه رم به اسم مادره بگیره🥲

آخه من رو مهریه ام سه دونگ خونه هم هست ولی من نکرانم کلا اینو به حساب نیارن 

حتی اگر کل خونه به اسم همسرم خریداری بشه حرفی ندارم 

ولی دلم نمیخواد دنگی از خونه به نام کسی غیر از خودمون باشه 

اسی هنوز دوماه عقدکردی بزار وارد اون خانواده بشی درست حسابی از سیاست و کاراشون سر در بیاری بعد دخالت ...

ماشین به کنار. من الان نگرانم یهو برن خونه رم به اسم مادر بگیرن 

قبلش حرفش رو بزن ولی راجع به پولی که می خواید بدید حرف بزن. مثلا بگو مهریه منم از همین خونه هست دیگه؟ وقتی بیشتر پولش رو مادرشوهرت میده نمی تونی انتظار داشته باشی که به نام شما یا همسرت باشه

من استرس اینو گرفتم که نکنه یه دفعه به بهانه اینکه مادرش بیشتر پول خونه رو داده خونه رم به اسم مادره ...

من جسارت نمیکنم 

ولی شما نگران مهریه ای هستی که براش پولی ندادی 

ولی انتظار داری کسی که پول برای خرید خونه و ماشین داده چیزی به نامش نشه؟

به نظرم خودت رو جای بقیه بذار

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینو نمی دونم باید خوب شناخت پیدا کنی

ولی یه دوست دارم که چون به شوهرش بی اعتماده همه جیز رو به اسم مادرش می خره

دو تا اپارتمان و حتی ماشین زیر پاش

حتی طلاهایی که می خره. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫