2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 4312 بازدید | 166 پست
تو چطور یاد گرفتی؟

فکر کنم ذاتیه 🤣

یاد نگرفتم از همون اول اینطوری بودم 

اولا جواب به ذهنم میرسید اما نمیگفتم 

یک روز با خودم گفتم یا جواب بده یا خودخوری نکن 

بعد دیدم نمیتونم خودخوری نکنم 

دیگه جواب که به ذهنم میرسه رو سریع میگم 

گاهی میگن زبونت مثل ماره گفتم خب نگید تا نشنوید 

شما شروع میکنید من تمام میکنم من از موضوع ناتمام خوشم نمیاد و خندیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من درلحظه چیزی میگم که اونها دو روز بعد جوابش رو پیدا میکنن برای همین دیگه سعی میکنن چیزی نگن 😂

برا اینکه ب ی نفر بفهمونی ازش خوشت نمیاد و باهاش نمیخوای صمیمی شی و‌نمیخوای باهات حرف بزنه چکار میکنی

من رابطمو کم کردم هر چی ببشتر ببینیش بیشتر پر رو میشه میگن دوری و دوستی 

البته اوایل ناراحت میشدم بعد دیدم داره از حسودی اینطوری میکنه زندگیشو دیدم گفتم اونو خدا زده دیگه برام مهم نیست هر چی میگه بگه خدا کمکش کنه ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بعد بهت بگن زبون دراز بهت بگن بی تربیت و بی حیا چی میگی

تو دلشون میگن 

چون جرات ندارن به زبون بیارن 

یک بار گفتن حالا ما یک چیزی میگیم یک حرفه تو نباید جواب بدی الان زنگ میزنیم به بابات میگیم 

گفتم زنگ بزنید با این سنتون چقدر ساده ایدشما خودتون رو جای بابای من بذارید بعد با خنده گفتم ، بابام هم میگن بله دخترم بده شما خوبید، بیاید روی سر ما بشینید باز خندیدم 

بعد گفتم آره حتما انتظار اینو دارید 😂😂😂😂

برا اینکه ب ی نفر بفهمونی ازش خوشت نمیاد و باهاش نمیخوای صمیمی شی و‌نمیخوای باهات حرف بزنه چکار میکن ...

من بدم تو مثل من نباش 😂

چون پرسیدی جواب میدم

مثلا بیاد کنارم بشینه بخواد چیزی تعریف کنه یا هر چی 

و من نخوام باهاش ارتباط بگیرم ، 

حرف بی ربط میزنم 

مثلاوسط حرفهای مهمش میگم وای چه زود سرد شد 

پاییز چه زود از راه رسید 

یا میگم هوس انار کردم برم بردارم بخورم 

یا به اطراف و در و دیوار  نگاه میکنم  و یک چیزی در مورد دیوار میگم 🤣

یعنی نشون میدم حرفهاش برام مهم نیست 

و به حرفهاش گوش نمیدم 

من بدم تو مثل من نباش 😂چون پرسیدی جواب میدممثلا بیاد کنارم بشینه بخواد چیزی تعریف کنه یا هر چی و من ...

مدام هی بمن میگه خستم سختمه غذام درست کنم زانوهام درد میکنه باید عملشون کنم مریضم قلبم تیر میکشه در جواب ابن چی میگی ...تو خیلی باهوشی و با سیاست دوسدارم کمی بهم یاد بدی ....اگه وقت بذاری جواب کامنتمو بدی خیلی خیلی ازت ممنون میشم

مدام هی بمن میگه خستم سختمه غذام درست کنم زانوهام درد میکنه باید عملشون کنم مریضم قلبم تیر میکشه در ...

من دلم نمیاد کسی که خیلی مریضه رو دلش رو بشکنم 

واقعا مریضه؟ جاریه؟ مادرشوهره؟

اول اینو جواب بده 

اگر نق نق الکی میکنه و میخواد از تو کار بکشه، جواب خوبی دارم براش 

اما اگر واقعا مریضه چیزی بگی و دلش بشکنه میترسم به سرمون بیاد 🤐

ن مادرشوهرمه بقران از من سالمتره

مادرشوهرت متولد چه سالیه؟ یادمه گفتی دهه شصتیه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز